Ζόζεφιν: «Tελειώνει εκεί...» - Ξέσπασε σε γέλια σχολιάζοντας το περίεργο story του Νίνο με το όνομά της

Σε αμήχανη θέση η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο Πρωινό με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τετάρτη 22/5. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Τελευταία λέγεται πολύ έντονα πως η τραγουδίστρια και ο Νίνο δεν είναι πια μαζί, καθώς ο ένας αρχικά έκανε unfollow τον άλλον στο instagram (δείτε εδώ). Στη συνέχεια όμως, ήρθε μια κίνηση του τραγουδιστή που προκάλεσε έντονα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει με τη Ζόζεφιν.

Από τη μεριά της η τραγουδίστρια μέσα από τις νέες δηλώσεις της φάνηκε να θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και να μην κάνει επίσημα σχόλια για ερωτικά της. Όσο όμως για το περίεργο insta story του Νίνο δεν άντεξε και απάντησε.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή και τον Νίνο

«Μου τα έχει φέρει έτσι η ζωή...Πιο μικρή έλεγα ότι θέλω οικογένεια νομίζω ότι είναι πως θα στα φέρει ο Θεός. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω και αν είναι στα σχέδια εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι ήρεμη, προσπαθώ να συγκεντρωθώ γιατί τρέχουν πάρα πολλά πράγματα αυτήν την περίοδο και προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένη», είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

Στη συνέχεια η ίδια απάντησε σχετικά με το story του Νίνο με το όνομά της: «Τι να πω δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που γίνονται αυτά τα love story. Tελειώνει εκεί».