Πυρ και μανία η Emilia Vodos για το Tv Queen: «Είναι ότι πιο trash έχει βγει! Το θεωρώ πολύ show β' κατηγορίας»

Η ενόχληση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πυρ και μανία η Emilia Vodos για το Tv Queen: «Είναι ότι πιο trash έχει βγει! Το θεωρώ πολύ show β' κατηγορίας»

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Emilia Vodos σε βραδινή εκδήλωση και η ίδια στάθηκε μπροστά σε αυτή να κάνει κάποιες δηλώσεις. Αναφέρθηκε στον ιδανικό σύντροφο που θέλει να έχει δίπλα της, ενώ σχολίασε και το νέο ριάλιτι του OPEN, Tv Queen, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μέχρι στιγμής.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Emilia Vodos για το Tv Queen

«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες με "φέτες", δεν είναι καθόλου του τύπου μου. Θέλω ο άντρας να έχει λίγη κοιλίτσα, είναι έτσι λίγο πιο γλυκός και πιο άντρας!», είπε αρχικά η ίδια.

Έπειτα, δήλωσε για το πρόγραμμα που στόχο έχει να αναδείξει μία νέα παρουσιάστρια: «Δεν το βλέπω, πολύ trash εκπομπή, πάρα πολύ trash. Είναι ότι πιο trash έχει βγει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια θεωρώ. Εκτός του ότι δεν υπάρχει καμία σωστή προσωπικότητα εκεί μέσα, δεν υπάρχει και star quality. Το θεωρώ πολύ show β' κατηγορίας. Αυτός που έκανε το casting, δεν ξέρω πού τις έχει βρει όλες αυτές».

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Μαλέσκου και Tv Queen: «Τις παρουσιάζει σαν τσόκαρα, σαν φτηνά τσουλ@@@», «Μέχρι τώρα μόνο αποτυχίες έχει κάνει η Ιωάννα»

Η ενόχληση των Ετεοκλή Παύλου και Ελένης Χατζίδου

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν και στο Breakfast at Star και ενόχλησαν την Ελένη Χατζίδου, όπως και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι επισήμαναν με την σειρά τους στη συνέχεια:

«Είναι από τις φορές που αλλιώς θα μιλούσα στην παρέα μου για αυτό που άκουσα μόλις τώρα κι αλλιώς θα μιλήσω τηλεοπτικά», είπε η Ελένη Χατζίδου ενώ ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Χαμογελούσα μέχρι που άκουσα την Emilia Vodos και πραγματικά δεν το πίστευα. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που μίλησε για το Tv Queen και γενικότερα για τις κοπέλες ότι είναι β’ και γ’ κατηγορίας. Για το virality. Ο λόγος που γίνονταν viral στο My Style Rocks, δεν ήταν επειδή είχαν κάποιο αστείο;»

«Ό,τι κι αν νομίζεις ότι είσαι, δεν κάνει και δεν είναι σωστό, δεν δικαιούσαι να μιλάς τόσο υποτιμητικά για άλλους ανθρώπους. Πες τα στους φίλους σου… Εγώ λέω να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Πρώην του Παντελή Παντελίδη διεκδικεί τον τίτλο της παρουσιάστριας - Μισή Ασιάτισσα, ψηλή, μελαχρινή