Δανάη Παππά: Στον Όσιο Ιωάννη Εύβοιας με τον Λάμπρο Λάζαρη για τάμα - Ο ιερός τους σκοπός

«Το τάμα μας ήταν για...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Παππά (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Δανάη Παππά (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης έκαναν ένα μικρό ταξίδι στην Εύβοια, έναν αγαπημένο προορισμό για πολλούς διάσημους και όχι μόνο, αφού η φυσική ομορφιά του τόπου προκαλεί γαλήνη και ηρεμία σε όποιον την επισκέπεται.

Ο λόγος που το ζευγάρι, όμως, έκαναν αυτό το roadtrip δεν ήταν για να κάνουν διακοπές και να ξεκουραστούν, αλλά για να εκπληρώσουν το τάμα τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο πια. Περπάτησαν, λοιπόν, από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, σε ένα δύσβατο μονοπάτι μέσα στο βουνό, τράβηξαν και κάποιες φωτογραφίες από τη διαδρομή και η ηθοποιός τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας για ποιον έκαναν το τάμα.

Δείτε επίσης: Πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα η Δανάη Παππά - Η τρυφερή αποκάλυψη

Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για το τάμα που έκανε με τον Λάμπρο Λάζαρη

«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Δανάη Παππά - «Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου...»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)