Φαίη Σκορδά για Γιώργο Μαζωνάκη: «Υπήρχε η αίσθηση ότι τον προστατεύουμε γιατί τον αγαπάμε...»

Το σχόλιο για τη δικαστική διαμάχη με συγγενικό του πρόσωπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Γιώργο Μαζωνάκη: «Υπήρχε η αίσθηση ότι τον προστατεύουμε γιατί τον αγαπάμε...»

Το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη δικαστική διαμάχη που έχει με συγγενικό του πρόσωπο συζητήθηκε έντονα το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά να κάνει τα δικά της σχόλια.

Η δήλωση της Φαίης Σκορδά για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη

«Εμένα ο Μαζωνάκης είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης. Ένας είναι. Είναι πρώτος και μετά ακολουθούν όλοι οι άλλοι. Τον λατρεύω, λατρεύω τα τραγούδια του, αυτό που είναι, μου αρέσει και μου ταιριάζει πολύ. Νομίζω ότι αρκετός κόσμος συμφωνεί μαζί μου κι έχει τα ίδια γούστα. Θέλω να πω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης - Το πρόσωπο που "φωτογραφήθηκε" για την κατάχρηση των χρημάτων του σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, οφείλω κι αισθάνομαι να πω ότι η αίσθηση που όλοι είχαμε, είναι ότι προστατευόταν. Υπήρχε αυτή η εικόνα, η αίσθηση ότι τον προστατεύουμε γιατί τον αγαπάμε, αλλά, όπως και να έχει, στο τέλος της ημέρας, όποιος και να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη -το λέγαμε και για την Άντζελα Δημητρίου- ο ίδιος είναι και ο ίδιος το κάνει. Άμα θέλει, τα καίει.

Στην τελική μπορεί κάποιος να έχει μία άλλη άποψη και μπορεί και προστατευτικά. Το ίδιο δεν είναι το ταλέντο που έχει; Δικά του είναι. Αν θέλει τα καίει, τα πετάει, αν θέλει τα επενδύει, αν θέλει τα βάζει στην άκρη. Στην τελική είναι αυτός και δεν μπορείς εσύ να γίνεις Γιώργος. Εγώ έχω την αίσθηση ότι υπήρξε 100% προστασία και αγάπη. Αλλά και λάθη να κάνει κάποιος, δικά του είναι...».

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα