Ντάνη Γιαννακοπούλου: Γενέθλια για την ηθοποιό - Η τρυφερή ανάρτηση με τη γιαγιά και την κόρη της

«Αγκαλιά με το πιο όμορφο μωρό του κόσμου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/dannygiannakopoulou
Instagram/dannygiannakopoulou

Τα φετινά της γενέθλια ήταν διαφορετικά, καθώς πριν από δύο εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει κάνει τη νύχτα-μέρα για χάρη της, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και προσαρμόζεται σταδιακά στη νέα της καθημερινότητα ως μαμά.

Με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια, η Ντάνη Γιαννακοπούλου δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, και μια με τη γιαγιά της που αντίκρισε για πρώτη φορά τη δισέγγονή της.

Η ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου για τα γενέθλιά της

«Ένα χρόνο μεγαλύτερη, μερικά κιλά βαρύτερη, πλουσιότερη σε μαύρους κύκλους, φτωχότερη σε ώρες ύπνου αλλά αγκαλιά με το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Φέτος δεν μου βγαίνει να γιορτάσω τα γενέθλια μου αλλά το ότι με έκανε μαμά. Ευχαριστώ για τις τόσο όμορφες ευχές σας!!! Υγ: η γιαγιά γνώρισε την δισέγγονη της», έγραψε στην ανάρτησή της η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Αφοσιωμένη στην κόρη της

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», έγινε μητέρα στις 9 Μαΐου. Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και χαίρεται κάθε στιγμή αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της και παρότι υπονόησε ότι δεν κοιμάται, στο τέλος καταλήγει πως αυτό δεν έχει τόση σημασία μπροστά στο θαύμα της μητρότητας.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Ντάνη Γιαννακοπούλου ανέβασε δύο φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη της στο κρεβάτι. «Κάποια έκανε τη νύχτα μέρα! Και τι πειράζει; Καλημέρα σε όλους!», έγραψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της, δείχνοντας ότι καμία σχέση δεν έχει ο ύπνος και τον θυσιάζει ευχάριστα για την ευτυχία που βιώνει.

Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και τα μικρά πατουσάκια της μπέμπας της και έγραψε χαρακτηριστικά: «My baby girl», ενώ λίγο αργότερα ανέβασε κανονικό post με το ποδαράκι της και σημείωσε αυτή τη φορά στη λεζάντα: «Βηματίζοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι!». Τα σχόλια και οι ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της, για άλλη μία φορά, κατέκλυσαν τα σχόλια (δείτε εδώ το παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για εκείνη).