Σταρ από το Stranger Things παντρεύτηκε τον γιο του Bon Jovi! Η μυστική τελετή και οι ευλογίες των γονιών τους

Είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταρ από το Stranger Things παντρεύτηκε τον γιο του Bon Jovi! Η μυστική τελετή και οι ευλογίες των γονιών τους

Μία ευχάριστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, και αφορά μία αγαπημένη ηθοποιό που έχουμε γνωρίσει από τα πρώτα της βήματα, μαζί με τον γιο ενός θρύλου του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Τζέικ Μποντζιόβι παντρεύτηκαν!

Η 20χρονη σταρ του «Stranger Things» και το 22χρονο μοντέλο, γιος του Τζον Μπον Τζόβι, ένωσαν τις ζωές τους κάτω από άκρα μυστικότητα σε τελετή το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει το περιοδικό People.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, οι γονείς του Μποντζιόβι, Τζον Μπον Τζόβι και Ντοροθέα Μποντζιόβι, ήταν παρόντες μαζί με τους γονείς της Μπράουν. «Ήταν μια πολύ διακριτική, ρομαντική τελετή με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους να είναι μαζί τους καθώς αντάλλαξαν όρκους». Η εφημερίδα επίσης ανέφερε ότι το ζευγάρι σχεδιάζει μια μεγαλύτερη τελετή αργότερα φέτος.

Μίλι Μπόμπι Μπράουν Μποντζόβι

Το χρονικό της σχέσης των δύο νεόνυμφων

Το ζευγάρι, που πυροδότησε τις φήμες για σχέση τον Ιούνιο του 2021 όταν ο Μποντζιόβι μοιράστηκε μια selfie με την ηθοποιό, πρώτα γνωρίστηκε μέσω του Instagram. Ήταν «φίλοι για λίγο» πριν αρχίσουν να βγαίνουν, όπως είπε η ηθοποιός στο Wired το 2022.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Τζέικ Μποντζιόβι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πιασμένοι χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη αργότερα τον ίδιο μήνα. Επίσης, έκαναν αρκετές εμφανίσεις μαζί στο κόκκινο χαλί, συμπεριλαμβανομένων των Βραβείων BAFTA 2022 και της πρεμιέρας της 4ης σεζόν της σειράς του Netflix στην οποία πρωταγωνιστεί η Μπράουν, συνεχίζοντας να μοιράζονται στιγμιότυπα από τη σχέση τους στο Instagram.

Το 2023, η σταρ του «Enola Holmes» ξεκίνησε το νέο έτος αποκαλώντας τον Μποντζιόβι «σύντροφο ζωής της» και, τέσσερις μήνες αργότερα, ο Μποντζιόβι έκανε πρόταση γάμου. H Μπράουν ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία αγκαλιά, στην οποία ανέφερε έναν στίχο από τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ: «Σε αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα, τα θέλω όλα».

Οι δηλώσεις του Μπον Τζόβι για το ζευγάρι

«Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία», είπε ο τραγουδιστής των Μπον Τζόβι, για το νεαρό ζευγάρι. «Αν βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώνετε μαζί... η συμβουλή μου είναι πραγματικά ότι το να μεγαλώνετε μαζί είναι σοφό. Νομίζω ότι όλα μου τα παιδιά έχουν βρει ανθρώπους με τους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να μεγαλώσουν μαζί και μας αρέσουν όλοι. Η Μίλι είναι υπέροχη», είπε το ροκ είδωλο, προσθέτοντας ότι ο γιος του είναι «πολύ, πολύ ευτυχισμένος».