Ναταλία Γερμανού: Άλαλη με τον άντρα που της έκανε έκπληξη - Τα ''έχασε'' στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

Ενθουσιασμός για την παρουσιάστρια του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Άλαλη με τον άντρα που της έκανε έκπληξη - Τα ''έχασε'' στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

Ένα πρωτοφανές ξάφνιασμα έζησε η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 25/5 στο Καλύτερα δεν γίνεται με την παρουσιάστρια να μένει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό κατά τη διάρκεια της στήλης του Γιάννη Κορδώνη.

Πολύ γνωστό και αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο εισέβαλε δίπλα στον Κορδώνη με την Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της στο πάνελ να μην έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη ''εισβολή''.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα 25/5 στην εκπομπή και μάλιστα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Φαίνεται, πως ο δημοσιογράφος βιαζόταν να εμφανιστεί στο πλατό και έτσι αποφάσισε να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη!

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: «Δεν ακούγεται ωραίο να πω ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια...»

Το πρόσωπο που ξάφνιασε την Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δεν γίνεται

«Έχεις κάτι με τους «Μάπες» φίλε; Αν είναι να έρθω από το σπίτι μου για να βάλω στη θέση τους κάποιους ανθρώπους, που δεν σέβονται τον κόπο του ραδιοφώνου που ξυπνάνε για να έρθεις εσύ και να λες για τον έναν και τον άλλον και να τα βάζετε με τους «Μάπες». Οι «Μάπες» είναι ιδέα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε γεμάτη χαμόγελο: «Δημήτρη σε περιμένουμε!».

«Έρχομαι και από εκεί να σας τα πω», είπε αρχικά ο Ουγγαρέζος και συνέχισε για τον Δημήτρη Κορδόνη: «Ένας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Γι’ αυτό δεν θα πάει μπροστά».