Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στιγμές ευτυχίας για εκείνη και τον σύζυγό της, Φώτης Μπενάρντο

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της, Φώτης Μπενάρντο έχουν δημιουργήσει την δική τους ξεχωριστή οικογένεια. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 και στη συνέχεια ήρθαν στη ζωή τους οι δύο κόρες του, Λυδία και Ηλέκτρα.

Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε η γνωστή ηθοποιός - τραγουδίστρια την Παρασκευή 24/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αντιλαμβάνεται κανείς την ιδιαίτερη σχέση και τον θαυμασμό, που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και στον Μπενάρντο

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά του, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μερικές ευχές καρδιάς για τον σύζυγό και πατέρα των παιδιών της (δείτε εδώ την απόφαση που έχουν πάρει για τα επόμενα χρόνια της ζωής τους).

Η τρυφερή ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον σύζυγό της

«Χρόνια πολλά στον πιο γνήσιο, αληθινό, πιστό, μεγαλόκαρδο, και ταλαντούχο άνθρωπο όλου του κόσμου», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Σύζυγος
Instagram story

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε κάνει μια τρυφερή εξομολόγηση για την τον σύζυγό της και την προσωπική της ζωή στην κάμερα του Happy Day:

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου πολύ σοβαρό και την αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά. Δεν έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει. Θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα κάποιες φορές, αλλά το γεγονός ότι είμαι ο εαυτός μου και λέω αυτό που σκέφτομαι πάντα με κάνει να νιώθω καλά στο τέλος της ημέρας. Δηλαδή, πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη» (δείτε εδώ το βίντεο και τις δηλώσεις της).