Παόλα: Η αναφορά στην διαμάχη με την αδερφή του - «Το χέρι που όχι απλά σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»,

«Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παόλα: Η αναφορά στην διαμάχη με την αδερφή του - «Το χέρι που όχι απλά σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»,

Η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και στην αδερφή του εξαιτίας των περιουσιακών τους στοιχείων.

Επίσης, σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και την "τάπα" που σχολιάστηκε έντονα, ενώ ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνέντευξη της Πάολα

Για τα οικογενειακά προβλήματα του Γιώργου Μαζωνάκη, είπε: «Έχουμε δουλέψει έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Το χέρι που όχι απλά σε ταϊζει, αλλά σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision, σχολίασε: «Εγώ την αγαπώ! Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Έλενα Παπαρίζου, την Καλομοίρα και τη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Νομίζω ότι με το χασμουρητό της μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε μάλλον για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος. Θα έπρεπε να πει δεν έχω κάτι με την εκπρόσωπο του Ισραήλ είναι μια καλλιτέχνης όπως όλοι μας. Αυτή η χώρα δνε πρέπει να πάρει μέρος σε έναν ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό ενώ έχει προκαλέσει τόσο πόνο. Να διορθώσει πρώτα το χάλι της».

«Δεν με ενδιαφέρει να εμφανιστώ στο Ηρώδειο. Με ενδιαφέρει να είναι καλά η οικογένεια μου. Ότι ταλέντο έχω το θεωρώ δώρο από το Θεό», ανέφερε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ξεκαθάρισε: «Τον αποκάλεσα "ξενομπάτη" διότι ήρθε στην Ελλάδα με μια διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, εκ πεποιθήσεως. Θα πάω τώρα να ψηφίσω αυτόν; Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι’ αυτό δεν πάω να ψηφίσω»