Φαίη Σκορδα: Η αντίδραση της on camera όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την Κατερίνα Καινούργιου

Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδα: Η αντίδραση της on camera όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε σε εκδήλωση του Make a Wish βρέθηκε το Σάββατο 25/05, με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την συνάντησαν να την ρωτούν για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΙ ή θα πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την τηλεόραση και η αντίδραση για την Καινούργιου

«Δεν με επηρεάζουν τα όσα ακούγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάναμε από την εποχή του πολύ Μπλα Μπλα. Θα ανακοινώσω το τηλεοπτικό μου μέλλον, όταν αποφασιστεί κάτι. Επειδή με ρωτάτε, αν μπορώ να πω ένα στοιχείο, είναι ότι ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα. Δεν έχω υπογράψει για την επόμενη σεζόν. Τη ζώνη 10-1 πάντα την αγαπάω, αλλά όλα είναι σχετικά», ξεκαθάρισε αρχικά η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη, η παρουσιάστρια ρωτήθηκα για την Κατερίνα Καινούργιου καθώς ξέσπασε νέα κόντρα ανάμεσα τους. «Πολλά φιλιά σε όλους» είπε και αποχώρησε.

Πως ξέσπασε η κόντρα ανάμεσα τους

Η κόντρα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε όταν έπειτα από ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα όπου μετέφεραν πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης. Μια ημέρα μετά η παρουσιάστρια απάντησε μέσω του Fays Time απάντησε με έναν αιχμηρό τρόπου, κάτι που δεν έμεινε σχολίασε από την Κατερίνα αμέσως μετά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν "καταπέλτης" κατά της παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτοντας μάλιστα περιστατικά που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες. Το όλο συμβάν μάλιστα σχολίασαν και πολλές εκπομπές. Κάποιοι μάλιστα ήταν με το μέρος της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα, λέγοντας ωστόσο πως χάνει το δίκιο της όταν μιλάει με αυτό το ύφος και λέει πράγματα που μπορούν να προσβάλλον,