Kώστας Καραφώτης: Σήμερα 26/5 ο γάμος του με την Κάτια Μάνου - Που και πότε θα γίνει το μυστήριο

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Σήμερα, Κυριακή 26/5 γάμος γίνεται και αυτός δεν είναι άλλος από του Κώστα Καραφώτη με την σύντροφό του, Κάτια Μάνου με το ζευγάρι να παίρνει μια απόφαση ζωής να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχει το ζευγάρι).

Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του κατάφεραν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα την είδηση του γάμου τους, καθώς αυτή διέρρευση την τελευταία στιγμή.

Οι νέες πληροφορίες για τον γάμο του Κώστα Καραφώτη

Απόψε λοιπόν στις 19:00 θα τελεστεί το μυστήριο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα στο Επί Τόπου. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον ναό του Ναό του Αγίου Νικολάου Ρηγίλληςστο Κολωνάκι και μάλιστα ο γάμος θα είναι κλειστός για τα πολύ αγαπημένα τους άτομα.

Kώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου - Γάμος

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη

Το Σάββατο 25/5 ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε ευχές μέσα από το πλατό του Just the 2 of us σε ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος αναμένεται να ανέβει πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Επιστρέψαμε κυρίες και κύριοι. Να πούμε και στον Κώστα Καραφώτη να ζήσει, που παντρεύεται αύριο. Στον δικό μας τον Κώστα!», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.