Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της

«Τα καταφέραμε αγοράκι μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Την Κυριακή 26/5 η Βασιλική Τρουφάκου μοιράστηκε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την ευχάριστη είδηση, πως γέννησε και έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, τον γιο της!

Μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η ηθοποιός, τη βλέπουμε πιο χαρούμενη και ήρεμη από ποτέ να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό. Η ίδια μάλιστα εκφράζει τα μοναδικά συναισθήματα, που έφερε η γέννηση του παιδιού της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια κάτω από το post της Βασιλικής Τρουφάκου ''έπεσαν'' βροχή με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και το κοινό της να εύχονται τα καλύτερα για εκείνη και τον γιο της, που μόλις ήρθε στη ζωή (δείτε εδώ φωτογραφίες από το παιδικό του δωμάτιο).

Οι πρώτες φωτογραφίες της Βασιλικής Τρουφάκου με το νεογέννητο μωρό της

«Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου

Τα κατάφεραμε, αγοράκι μου», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου.


Η Βασιλική Τρουφάκου θα λέγαμε, πως διαφύλαξε την είδηση της εγκυμοσύνης της ωστόσο όταν αυτή διέρρευσε έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι: «Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω. Δε μπορώ να πω ότι τώρα με προσέχουν παραπάνω λόγω εγκυμοσύνης. Δε το λέω με παράπονο, απλά όπως είπα, το ξεχνάω κι εγώ πολλές φορές» (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη.