Ιωάννα Τούνη: Ξόδεψε πάνω από 5.500 δολάρια σε ρούχα & τσάντες - Θύελλα αντιδράσεων στο Tik Tok με τις αγορές της από Αμερική

Αυτές οι τιμές ήταν με εκπτώσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J-touni - Instagram
J-touni - Instagram

Η Ιωάννα Τούνη αυτές τις ημέρες ταξίδεψε με τον γιο της Πάρη και τον κολλητό της φίλο, Στέφανο στην Αμερική με τους λογαριασμούς της influencer στα social media να κατακλύζονται από αναρτήσεις και βίντεο από το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι της.

Μερικές ημέρες η Ιωάννα Τούνη έμεινε σε σπίτι φιλικού προσώπου του Στέφανου και έτσι είχε την άνεση να δείχνει στο κοινό τις αγορές, που έκανε από τα διάφορα καταστήματα που επισκέφτηκε.

Έτσι λοιπόν, η influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok δείχνοντας τις αγορές της από ένα mall στο Σικάγκο, το οποίο είχε έκπτωση έως 30% σε πολύ γνωστούς οίκους μόδας.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Τα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι στο Λας Βέγκας και η απάντησή της: «Για να σκάνε οι haters»

Με τεράστιες μαύρες σακούλες στα χέρια εμφανίστηκε στην αρχή του βίντεο η Ιωάννα με την ίδια να έχει για αρχή την απορία, πως θα καταφέρει να ταξιδέψει στην Ελλάδα με τα ψώνια, που έκανε και τις αποσκευές της.

Δύο τσάντες, μια καπαρτίνα, ένα σακάκι και ένα δώρο για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν τα ψώνια της Ιωάννα Τούνη. Η ίδια μάλιστα έδειχνε ένα - ένα τα προϊόντα και παράλληλα ανέφερε την αρχική και την τελική τιμή σε δολάρια. Δεδομένου ότι, η Τούνη δεν ανέφερε την τιμή του δώρου, καθώς και ξέχασε να πει την τιμή που κόστισε το σακάκι υπολογίσαμε, πως διέθεσε χοντρικά 5.500 δολάρια σε ρούχα και τσάντες.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Λουκάνικα ήταν αυτά; Αυτό; Μαύρο τυρί;» - Χαμός στο Tik Tok με βίντεο που ανέβασε από το Las Vegas

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τις αγορές αξίας που έκανε στο Σικάγο

Ως συνήθως, τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν πολλά. Αρκετοί μάλιστα από τους χρήστες στάθηκαν στις τιμές και στα έξοδα, που έκανε η Ιωάννα Τούνη μόνο για ρούχα και τσάντες. Η ίδια από τη μεριά της δεν άντεξε και απάντησε σε ορισμένους, που της φάνηκαν πιο εριστικοί.

«Τι σου άρεσε περισσότερο;», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη - Tik Tok
Ιωάννα Τούνη - Tik Tok - Σχόλια