Super Κική: «Την εκτιμώ που είναι κακίστρω, με όλη τη σημασία της λέξης» - Η απάντηση για τα απειλητικά μηνύματα στην Ραμόνα Βλαντή

Το ξεκαθάρισμά σχετικά με το τι της έστειλε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: «Την εκτιμώ που είναι κακίστρω, με όλη τη σημασία της λέξης» - Η απάντηση για τα απειλητικά μηνύματα στην Ραμόνα Βλαντή

Πριν από μερικές ημέρες η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε μερικές δηλώσεις στις κάμερες, μιλώντας και για την Super Κική, κατηγορώντας την συγκεκριμένα πως την απείλησε (δείτε εδώ αναλυτικά γιατί). Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, πλησίασε την Influencer και να πάρει την απάντησή της.

Είναι γνωστό πως δεν "μασάει" τα λόγια της και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συνέβη. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, πως εάν ήταν απειλητικά τα μηνύματά της, για ποιο λόγο δεν υπήρξε κάποια νομική κίνηση από την πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τους δημοσιογράφους: «Να με σεβαστείτε! Να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Η απάντηση της Super Κικής για την κατηγορία της Ραμόνας Βλαντή περί απειλητικών μηνηυμάτων

«Δεν της έχω στείλει! Στα έδειξα και πριν τα μηνύματα της Ραμόνας. Είπα κιόλας στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής πόσο την εκτιμώ που είναι κακίστρω, με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά είναι αληθινή, λέει και αυτή ό,τι θέλει. Δεν απέχει πάρα πολύ από το δικό μου τέτοιο, αλλά εντάξει τώρα και αυτή… Όποιον πάρει ο χάρος.

Γιατί δεν κινήθηκε νομικά; Μήπως δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα; Βγαίνουν όλοι και λένε απειλητικά μηνύματα και κανένα δεν είναι τελικά. Τις περιμένω τις μηνύσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνήθως οι μηνύσεις δεν είναι για κάτι σοβαρό, είναι όλες ανούσιες. Έχω πάει στα δικαστήρια για πολύ πιο σοβαρά πράγματα, για να αγχωθώ για αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Super Κική: Αυτός είναι ο σύντροφός της - «Με έκανε να απελευθερωθώ στο κομμάτι της τουαλέτας και...»

Η Super Κική βρίσκεται ήδη σε δικαστική διαμάχηη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Πριν από σχεδόν τρεις μήνες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε γνωστό μέσα από τα social media και την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές, πως θα κινηθεί νομικά κατά της Super Κική (δείτε εδώ) μετά τα σχόλια της σχετικά με το αν είναι όντως ο πατέρας του παιδιού, που περιμένει η σύζυγός του Μαυρίκιου.

Το ζήτημα λοιπόν έχει πάρει τη δικαστική οδό και αναμένεται η απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη. Μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού την Τρίτη 21/5 έγινε γνωστό, πως η δίκη ανάμεσα στον καλλιτέχνη και την influencer έχει πάρει αναβολή.

Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο πήρε νέα ημερομηνία για τις 4 Ιουνίου 2024. Επιπλέον γνωστοποιήθηκε, πως ο Μαυρίκιος έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Super Κική και μάλιστα ζητάει να κατέβουν τα βίντεο από το διαδίκτυο, που αμαυρώνουν το όνομά του.