Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν είχε βγει το θέμα με το τεστ DNA και τον μπαμπά μου...» - Ο θάνατος του πατριού της, ο πραγματικός πατέρας της και ο χωρισμός

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν είχε βγει το θέμα με το τεστ DNA και τον μπαμπά μου...» - Ο θάνατος του πατριού της, ο πραγματικός πατέρας της και ο χωρισμός

Η Μαρία Λουίζα Βούρου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Μίλησε, συγκεκριμένα, για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, τα κιλά που έχασε και τα σχόλια που μπορεί να δεχόταν για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον χαμό του πατριού της και στη στιγμή που έμαθε την αλήθεια για τον πατέρα της, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για όσα ακούγονται σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Οι δηλώσεις της Μαρία Λουίζας Βούρου

«Το healthy και το well being είναι κάτι που το έχω χρόνια στη ζωή μου, έφτιαξα το σάιτ μου, όπου προσφέρουμε προγράμματα διατροφής από διατροφολόγους, σχεδόν εξατομικευμένα, έχουμε προγράμματα γυμναστικής και έχουμε και το e-shop μας με κάποια προϊόντα για αποτοξίνωση, αδυνάτισμα κλπ», είπε αρχικά, εξηγώντας με τι ασχολείται αυτό το διάστημα.

«Έχει υπάρξει περίοδος στη ζωή μου που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Αλλά αυτό ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα αμέσως. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Εγώ γενικά όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη είμαι από τις περιπτώσεις που δεν θέλω να φάω. Σφίγγεται το στομάχι κόμπος.

Πάντοτε υπάρχουν οι ατάκες ότι "πώς αδυνάτισες έτσι τώρα", "είσαι σαν σκιάχτρο", "τι τρώτε εσείς τα μοντέλα, μαρούλια και καρότα". Λέμε μόνο για τις κοπέλες με τα παραπάνω κιλά ότι δεν πρέπει να σχολιάζουμε την εμφάνιση, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο το bullying που γίνεται στις κοπέλες και στους άντρες αντίστοιχα, που είναι αδύνατοι, γυμνασμένοι», επισήμανε έπειτα.

«Ποτέ δεν ήμουν σε ζώνη ασφαλείας. Αρκετός κόσμος το ξέρει αυτό και με τα οικογενειακά μου θέματα που είχαν βγει στην επιφάνεια γενικά από μικρή. Πάντα ήταν στα ups & downs η ζωή μου. Πριν τρία χρόνια που έχασα τον πατριό μου που με μεγάλωσε από αρκετά μικρή και έχω πάρει από εκείνον τις αρχές, τις αξίες, όλα... Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν για μένα πολύ μεγάλο στήριγμα και ίσως ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα», ανέφερε για τον άντρα που την μεγάλωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Γιάννης Βούρος - «Η Μαρία Λουίζα με ρώτησε αν μπορεί να έχει το επίθετό μου, δέχτηκα αρκεί να το τιμήσει..»

Έπειτα, εξομολογήθηκε για τη στιγμή που έμαθε για τον πραγματικό της πατέρα: «Ήμουν πολύ μικρή όταν είχε βγει το όλο θέμα με το τεστ DNA και τον μπαμπά μου. Ήταν σοκ. Σου έρχεται κεραμίδα και βγαίνει αυτό στα κανάλια και λες πώς, πού, πότε, γιατί. Ήταν δύσκολο ξαφνικά να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω πάρα πολλές απόψεις, που αρκετές ήταν και κακές άνευ λόγου, προς τη μητέρα μου κυρίως, δεν μου άρεσε. Με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν ξέρουν».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή και το διαζύγιο με τον καλό της, επισήμανε: «Είχαν όντως βγει κάποια πράγματα, απλά εγώ ποτέ δεν έχω απαντήσει, γιατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα που προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά, τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και νομίζω ότι είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου. Αυτό έχω να πω».

Κάποια στιγμή, ωστόσο, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να απαντάει ότι έχει χωρίσει - δείτε το εδώ.