Ζέτα Μακρυπούλια: «Από εσάς το μαθαίνω! Εμένα μου λέει...» - Η αμήχανη αντίδραση σε ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την τηλεοπτική της πορεία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: «Από εσάς το μαθαίνω! Εμένα μου λέει...» - Η αμήχανη αντίδραση σε ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Ζέτα Μακρυπούλια στο αυτοκίνητό της και η ίδια στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις. Ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του STAR που ήταν επίσης εκεί σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ υπήρξε και μία αναφορά στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα της ζωής του έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της τηλεόρασης και της δημοσιότητας γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, αν και έχουν ακουστεί πολλά για τον παρουσιαστή και την τηλεοπτική του επιστροφή, τελευταία επικρατεί το σενάριο να γυρίσει με παρόμοιο project από αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν. Για όσα γνωρίζει, λοιπόν, απάντησε η καλή του φίλη, ενώ ανακοίνωσε και τα δικά της ευχάριστα.

Η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά

«Προς το παρόν δεν θα κάνω κάτι άλλο εκτός από το Ρουκ Ζουκ. Από εσάς μαθαίνω ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει κάτι παρόμοιο με το Sunday Live. Έχουμε μιλήσει, αλλά εμένα άλλα μου λέει. Δεν το ξέρω, δεν θα το μάθετε από μένα, από τον ίδιο...», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς - Ο απαράβατος όρος που θέτει στα κανάλια για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Και έπειτα, επισήμανε για τα δικά της επόμενα βήματα: «Το Ρουκ Ζουκ συνεχίζεται, αφού κάνουμε γυρίσματα για 8η χρονιά. Για μένα είναι τέλεια. Το γεγονός ότι μπορώ να μπαίνω μέσα στην εκπομπή και να είσαι σαν να είναι η πρώτη χρονιά από διάθεση, θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για εμένα τουλάχιστον. Αν έρθει κάτι ωραίο, θα έκανα και κάτι άλλο...».

Δείτε επίσης: Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης - Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες