Αναστάσης Ροϊλός: «Φεύγω», «Αχ, μη μου τα κάνεις αυτά» - Η αντίδραση στο πλάνο που έπαιξε η Μενεγάκη με άγνωστη κοπέλα

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αναστάσης Ροϊλός: «Φεύγω», «Αχ, μη μου τα κάνεις αυτά» - Η αντίδραση στο πλάνο που έπαιξε η Μενεγάκη με άγνωστη κοπέλα

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στην τηλεόραση και τους ρόλους του στις Άγριες Μέλισσες και την Μάγισσα. Όπως κάνει με κάθε καλεσμένο της, η Ελένη Μενεγάκη πρόβαλε ένα αφιερωματικό βίντεο για την ζωή και την καριέρα του στο οποίο υπήρχε ένα απόσπασμα με μία γυναίκα.

Αυτό το απόσπασμα, λοιπόν, έδωσε την πάσα στην παρουσιάστρια να ξεκινήσει μία συζήτηση μαζί του για την προσωπική του ζωή, για την οποία δεν είναι γνωστά πολλά. Προσπαθεί αν μην απασχολεί τα media με αυτό τον τρόπο και το καταφέρνει. Το μόνο που έγινε γνωστό πριν από κάποιους μήνες είναι το γεγονός πως χώρισε με την Εριέττα Μανούρη (δείτε εδώ γιατί).

Το πλάνο με τον Αναστάση Ροϊλό και η απάντηση για την προσωπική του ζωή

«Εντωμεταξύ, είδα ένα πλάνο που αγκαλιαζόταν με μια γυναίκα και λέει "πού το βρήκατε αυτό;". Του λέω "Πού να ξέρω; Κάτι θα έχεις κάνει" και μου λέει "πάντως δείχνει σαν προσωπικό". Δεν είναι. Δεν έχουμε δει τίποτα προσωπικό σου. Πραγματικά σε προσέχεις», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και ο ηθοποιός απάντησε:

«Το ξέρω, ναι, προσέχω όσο μπορώ. Έχω social media. Δεν ασχολούμαι πολύ. Δεν μπορώ λόγω χρόνου, από τη μία, σε μεγάλο βαθμό, αλλά και λόγω διάθεσης γιατί θεωρώ ότι η δουλειά είναι πιο σημαντικό να προβάλλεται από κάτι άλλο».

Δείτε επίσης: Αναστάσης Ροϊλός - «Θαύμασα την μητέρα μου αφού μεγάλωσα, γιατί κατάλαβα τι έχει κάνει για μένα»

Και λίγο πριν το τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παράσταση που συμμετέχει αυτό το διάστημα ο ίδιος, αποκάλυψε πως η καταγωγή του είναι από άλλη πόλη, με την παρουσιάστρια να τα χάνει. «Συγγνώμη, από την Θεσσαλονίκη είσαι;», του είπε.

«Είμαι από την Θεσσαλονίκη. Δεν το ήξερες;», της απάντησε εκείνος και η ίδια πρόσθεσε: «Συγγνώμη». «Φεύγω», δήλωσε εκείνος τότε για πλάκα, με την Ελένη Μενεγάκη να αγχώνεται και του λέει: «Αχ! Μη μου τα κάνεις αυτά. Κάτσε, θα φύγουμε μαζί».