Άγγελος Λάτσιος: Χαλαρώνει σε πισίνα με θέα όλο το Αιγαίο - Αναστάτωση στο instagram κάτω από τη φωτογραφία με το μαγιό του

Πως περνάει τις ημέρες του στην Άνδρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
aggelos_latsios - Instagram
aggelos_latsios - Instagram

Στην Άνδρο χαλαρώνει αυτές τις ημέρες ο Άγγελος Λάτσιος, καθώς ο γιος της Ελένης Μενεγάκη εκτός από διακοπές που κάνει - εργάζεται παράλληλα στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου (δείτε εδώ πως περνάει τον χρόνο του εκτός δουλειάς).

Το νησί είναι το πρώτο στη λίστα με τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη και έτσι η παρουσιάστρια βλέπουμε να έχει περάσει και στα παιδιά της την αγάπη για την Άνδρο. Ο Άγγελος Λάτσιος άλλωστε εργαζόταν και στο παρελθόν στο ONAR με την πρώην σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου από την Άνδρο

Χαλαρός λοιπόν με το μαγιό του στην πισίνα ποζάρει ο Άγγελος Λάτσιος στην νέα ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη 12/6 στον λογαριασμό του στο instagram. Η paloma που κρατάει στο χέρι του είναι η παρέα του μέχρι να καταφθάσει και η μητέρα του στο νησί.


Ανάμεσα στα σχόλια εντοπίστηκε και αυτό της Ελένης Μενεγάκη αφήνοντας καρδιές κάτω από το post του Άγγελου Λάτσιου. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε στη μητέρα του: «Σε περιμένω».

Άγγελος Λάτσιος - Ελένη Μενεγάκη

Οι εξελίξεις στα προσωπικά του

Η σχέση τους συζητήθηκε αρκετά ενώ ο χωρισμός τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη μετά από σχεδόν δυο χρόνια μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Εκείνη, όπως φαίνεται μέσα από τα προφίλ της στα socia media το έχει ρίξει στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό) ενώ εκείνος όντας όχι και τόσο ενεργός - πια - χρήστης, αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από την προσωπική του ζωή ή μάλλον... πλανιόταν ένα μυστήριο, μέχρι πριν λίγο καιρό που έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο;

Με αφορμή τον εορτασμό του Χαλοουίν είχαν γίνει πολλά πάρτι και σε ένα από αυτά ήταν κι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τη νέα του κοπέλα. Τα στοιχεία αυτής παραμένουν κρυφά, αφού ο Άγγελος όχι μόνο δεν την έκανε tag στο story που ανέβασε μαζί της αλλά της έκρυψε και το πρόσωπο με ένα emoji φιλάκι αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει για την ταυτότητά της (δείτε εδώ τη φωτογραφία).