Δανάη Μπάρκα για το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα: «Βλέποντάς το βουρκώνεις! Βλέπουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε, χωρίς να...»

Τα συγκινητικά λόγια της μετά την περιπέτεια υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα: «Βλέποντάς το βουρκώνεις! Βλέπουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε, χωρίς να...»

Ο Δημήτρης Σταρόβας πριν από κάποιες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό και παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι τη στιγμή που οι γιατροί έκριναν πως μπορούσε να συνεχίσει την θεραπεία του από το σπίτι του. Ενώ ο οργανισμός του είχε επανέλθει, αντιμετώπιζε θέμα με την ομιλία του, η οποία κάθε μέρα βελτιώνεται.

Ο ίδιος, λοιπόν, πριν από κάποια 24ωρα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο έγινε viral και σχολιάστηκε στις πρωινές εκπομπές για το θάρρος του καλλιτέχνη (δείτε το εδώ). Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, μάλιστα, τον λόγο πήρε πρώτη η Δανάη Μπάρκα, η οποία τόνισε πως συγκινήθηκε πολύ βλέποντάς τον.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα

«Βλέποντας το βίντεο βουρκώνεις. Απίστευτα συγκινητικό, απίστευτα ελπιδοφόρο το να μοιράζεσαι δηλαδή μια δυσκολία σου που σίγουρα χιλιάδες άνθρωποι το έχουν περάσει ή μπορεί να το περνάνε αυτή τη στιγμή και να αισθάνονται πολύ αμήχανα, πολύ ευάλωτοι. Και πάρα πολύ συγκινητικό που βλέπουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε, χωρίς να χάνει το χιούμορ του. Τι μπορεί να φέρει η στιγμή... Δεν είναι πολύ συγκινητικό; Να που το καλό πάντα επανέρχεται όταν το παλεύεις και το αξίζεις», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και η Δέσποινα Καμπούρη πρόσθεσε με τη σειρά της: «Ήταν πολύ ωραία η αναφορά στη σύντροφό του, ότι "θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου". Μπορεί να βλέπουμε μια μικρή δυσκολία στην ομιλία του, αλλά αν μείνουμε σε αυτό που ειπώθηκε στην αρχή, δηλαδή ότι δεν μπορούσε να μιλήσει, η βελτιώσει είναι τεράστια. Και αυτό σημαίνει ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί πλήρως».

«Μόνο που είναι εκεί και χαμογελάει είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πάρουμε όλοι υπόψιν μας. Να του στείλουμε την αγάπη μας Και για άλλη μία φορά στους ανθρώπους μπορεί να είναι σε ένα νοσοκομείο, να περνάνε δύσκολα, με τους ανθρώπους τους ή πολλές φορές και χωρίς τους ανθρώπους τους και κάνουν τη δική τους πάλη για να ξεπεράσουν τα δύσκολα. Την αγάπη μας στον Δημήτρη και την Άννα του», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ώρα Ελλάδος: Συγκινεί ο Παναγιώτης Στάθης για τον Δημήτρη Σταρόβα - «Μου το έστειλε χθες το βράδυ και...»

Κάτω από το post του Δημήτρη Σταρόβα είναι συγκινητικά και τα μηνύματα που λαμβάνει από τον απλό κόσμο αλλά και από άτομα της ελληνικής showbiz, φίλους και συναδέλφους του, που έσπευσαν να του δείξουν την τεράστια αγάπη που έχουν στο πρόσωπό του.

Δημήτρης Σταρόβας - Μηνύματα Δημήτρης Σταρόβας -  ΣυμπαράστασηΔημήτρης Σταρόβας -  Συμπαράσταση - Πρόβλημα υγείαςΔημήτρης Σταρόβας -  Συμπαράσταση - Social mediaΔημήτρης Σταρόβας -  Συμπαράσταση - Επώνυμοι