Γρηγόρης Γκουντάρας: «Είχε δύο μάτια θλιμμένα, γιατί...» - Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σταρόβα

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για την εξέλιξή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Σταρόβας πριν από μερικά 24ωρα, μετά το εγκεφαλικό και όλη την περιπέτεια της υγείας του (δείτε το εδώ) προκάλεσε τεράστια συγκίνηση στον κόσμο και σχολιάστηκε σε κάθε εκπομπή και πάνελ το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου.

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μάλιστα, βγήκε να μιλήσει η Ματίνα Παγώνη, η οποία παρακολουθεί την κατάστασή του και αποκάλυψε τις εξελίξεις σχετικά με αυτή. Τα λόγια της έδωσαν την αφορμή στον Γρηγόρη Γκουντάρα να κάνει ένα σχόλιο με την σειρά του.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Καταρχήν θα πω δύο κουβέντες. Είναι ένας δυνατός άνθρωπος, ένας σοβαρός άνθρωπος και δείχνει ότι αντιμετώπισε με μεγάλη γενναιότητα αυτό που συμβαίνει στον καθένα μας. Είναι ένα μήνυμα προς όλους μας ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε ό,τι σοβαρό μας συμβεί. Μπράβο στον Δημήτρη, είναι άνθρωπος με μεγάκλη προσωπικότητα.

Σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι όπως ήταν πάντα. Θα είναι κοντά σας, θα είναι μαζί μας και θα τον βλέπουμε και θα μιλάμε μαζί του. Είναι ένα παράδειγμα δύναμης προς όλους τους ανθρώπους. Θα κάνει τις ασκήσεις όπως του έχουμε πει και θα επανέλθει 100%. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ένα διάστημα, από τη μια στιγμή στην άλλη δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι κατευθείαν καλά. να ξέρει - γιατί ίσως δεν το ήξερε μέχρι τώρα - ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμανε: «Πέρασε ένας μήνας. Εγώ πήγα τη δεύτερη ή τρίτη μέρα (στο νοσοκομείο). Θυμάμαι τα μάτια του τα θλιμμένα που δεν μπορούσε να μιλήσει καθόλου, που όσο κι αν προσπαθούσαμε κι εγώ και η Ναταλί και η Άννα να αισθανθεί καλύτερα, είχε δύο μάτια θλιμμένα, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να μιλήσει και αντιλαμβανόταν τα πάντα.

Και τώρα ένα μήνα, με πάρα πολύ θέληση - όπως μου έχει πει η Άννα είναι στρατιώτης κανονικός - είδα χτες το μεσημέρι αυτό το βίντεο και συγκινήθηκα απεριόριστα και παράλληλα χάρηκα τόσο πολύ. Κοίτα να δεις τώρα μέσα σε ένα μήνα... Νομίζω ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που κατάφερε να έχει αυτή την τρομακτική εξέλιξη που βλέπουμε τώρα. Τι πιο αισιόδοξο από αυτό το μήνυμα που πέρασε για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Ρε Δημήτρη, δεν ξέρεις πόσο σε αγαπάει ο κόσμος! Δεν μπορείς να φανταστείς...».

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα για το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα - «Βλέποντάς το βουρκώνεις! Βλέπουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε, χωρίς να...»