Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η συγκίνηση μου είμαι πολύ μεγάλη...» - Επέστρεψε στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Συναισθηματικά φορτισμένος μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Instagram / Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πριν από μερικούς μήνες υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες, ενώ για αρκετό διάστημα έμεινε εκτός θεάτρου, κάνοντας μία παύση όσον αφορά στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, μέχρι να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει όταν εκείνος θα αισθανόταν σίγουρος.

Η στιγμή αυτή έφτασε και όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπαιξε ξανά χθες, Τρίτη 9 Ιουλίου, στην παράσταση "Μπαμπάδες με ρούμι" στην οποία βρισκόταν και όλο τον χειμώνα, και η συγκίνησή του ήταν τεράστια. Φαινόταν και στο πρόσωπό του!

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω - «Η Δανάη μας, το παιδί μας»

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για την επιστροφή του στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Η συγκίνηση μου είμαι πολύ μεγάλη…επέστρεψα στη σκηνή με τους Μπαμπάδες σε γεμάτα Θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς, 11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονικη,13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα, και μετά Έδεσσα, Βέροια, Σέρρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κλπ. Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλά και στο more.gr. Καλή αντάμωση λοιπόν! Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κυριαρχούν το ξύλο και οι παλιές φωτογραφίες - Το πατρικό σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μυτιλήνη


Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Ενώπιος Ενωπίω εξομολογήθηκε για όσα πέρασε: «Δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά, όπως δείχνουν τα πράγματα. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια, ξαφνική όπως είναι όλα αυτά τα πράγματα. Κεραμίδα. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου και δεν ήμουν μόνος μου. Η Βίκυ ήταν επάνω και μιλούσαμε στο τηλέφωνο, σε τριπλή επικοινωνία, με τη φίλη μας, την Ελένη Κούρκουλα, για την παράσταση. Ξαφνικά τους είπα “παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά”. Δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ άσχημα».

Δείτε επίσης: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Επέστρεψα απαλλαγμένος από τον φόβο του θανάτου» - Γενέθλια για τον ηθοποιό

«Τους είπα πως “Δεν είμαι καλά, σβήνω”, ευτυχώς η Ελένη είπε “πάρτε αμέσως το 166”, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο», συνέχισε την περιγραφή του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Ευτυχώς μου έκαναν ΚΑΡΠΑ εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός “πάθατε ανακοπή” και εγώ άκουγα όλο το “All that jazz”, στο κεφάλι μου: “Bye bye love, bye bye happiness”», ανέφερε αμέσως μετά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ. Ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν τόσο ήρεμος, που το συζητούσαν με τους υπόλοιπους γιατρούς, δεν το συναντούν συχνά. Αυτό το οφείλω στην προσευχή μου. Και δεν ήταν προσευχή για να μην πεθάνω», τόνισε κλείνοντας την περιγραφή του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.