Ο Μπραντ Πιτ συνεχίζει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Riders» στην Ελλάδα, με τον διάσημο ηθοποιό να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λαύριο για τις ανάγκες της μεγάλης διεθνούς παραγωγής. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε κάποια γυρίσματα στο λιμάνι του Λαυρίου και ο φωτογραφικός τον απαθανάτισε την ώρα του set.

Τα γυρίσματα έγιναν πάνω στο πλοίο Aqua Blue, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες της παραγωγής ώστε να λειτουργήσει ως κινηματογραφικό σκηνικό. Σε ένα από τα πλάνα που γυρίστηκαν, ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται στον καταπέλτη του πλοίου κρατώντας μια βαλίτσα, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η νεαρή ηθοποιός που στην ταινία υποδύεται την κόρη του. Μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές και τους κομπάρσους, ακολουθούσαν τις οδηγίες του σκηνοθέτη για τις σκηνές που έπρεπε να γυριστούν.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μπραντ Πιτ στο Λαύριο

Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ

Η παρουσία του διάσημου ηθοποιού στο Λαύριο δεν πέρασε απαρατήρητη. Κάτοικοι της περιοχής αλλά και φωτογράφοι έσπευσαν στο σημείο για να δουν από κοντά τα γυρίσματα και να απαθανατίσουν στιγμές από την κινηματογραφική παραγωγή.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως αυτό έχει συμβεί σε όλα τα μέρη της Ελλάδας που έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός για να πραγματοποιήσει γυρίσματα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην ταινία «The Riders», ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Fred Scully, έναν πατέρα που ξεκινά μια δύσκολη αναζήτηση για να βρει την κόρη και τη σύζυγό του μετά από μια σειρά δραματικών εξελίξεων.

Η ταινία αποτελεί διεθνή παραγωγή και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του συγγραφέα Tim Winton. Πρόκειται για ένα δυνατό δραματικό φιλμ, το οποίο ακολουθεί την ιστορία ενός πατέρα και της μικρής του κόρης που ταξιδεύουν στην Ευρώπη αναζητώντας τη μητέρα, η οποία έχει εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2026.