Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως η προγραμματισμένη συναυλία των Polkar στις 28 Φεβρουαρίου στην Καβάλα δεν θα πραγματοποιηθεί, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο ηθοποιός και frontman της μπάντας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία εξήγησε τους λόγους που αποφάσισαν να ματαιώσουν το live τους.

Δείτε επίσης: Ακυρώνονται οι συναυλίες Μουζουράκη και Καμπακάκη για την επέτειο των Τεμπών: «Την ημέρα εκείνη, ας σωπάσουμε όλοι»

Το μήνυμα του Γιώργου Παπαγεωργίου για την ακύρωση της συναυλίας των Polkar

«Αδέρφια εκεί στην Καβάλα, στο δρόμο για τη λίμνη που οι άντρες αφήνουν τις γυναίκες να περιμένουν, δεν θα τα πούμε τελικά από κοντά στις 28 Φλεβάρη.

Θα είμαστε στους δρόμους από το πρωί, για να υποστηρίξουμε τον αγώνα των συγγενών των θυμάτων από τα Τέμπη, να αναζητήσουμε μαζί τους το οξυγόνο που μας έχουν πάρει αυτοί οι σκοτεινοί καιροί που επιμένουν να εξαπατούν, να συγκαλύπτουν, να κοροϊδεύουν.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι κόντρα στον ζόφο που θέλουν να μας επιβάλουν, είμαστε πια πολλοί που απαιτούμε φως. Τα λέμε στους δρόμους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Ανανεώνουν σύντομα το ραντεβού τους

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου φρόντισε να καθησυχάσει και τους θαυμαστές του στην Καβάλα, υποσχόμενος ότι η μπάντα θα επιστρέψει σύντομα στην πόλη: «Καβαλιώτες, δεν σας ξεχνάμε, θα φροντίσουμε να ανταμώσουμε σύντομα».

Η απόφαση των Polkar έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ακυρώσεις εκδηλώσεων, καθώς καλλιτέχνες και φορείς επιλέγουν να τιμήσουν την επέτειο των δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με κινητοποιήσεις και δράσεις.

Θυμίζουμε πως, νωρίτερα μέσα στη μέρα και ο Ηλίας Καμπακάκης με τον Πάνο Μουζουράκη αποφάσισαν από κοινού με τον δήμο Ξάνθης να ακυρώσουν τη συναυλία τους την ημέρα της επετείου των Τεμπών.