Η Klavdia αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για τον ημιτελικό της Eurovision 2025, όπου θα παρουσιάσει το τραγούδι της με τίτλο “Αστερομάτα”, διεκδικώντας στον μεγάλο τελικό, για την Ελλάδα. Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα, ενώ σήμερα, Πέμπτη 8/5, όπως έγινε γνωστό πραγματοποίησε και την δεύτερη πάνω στη σκηνή, στο στάδιο της Ελβετίας.
Η έκπληξη στην εμφάνιση της Klavdia στη σκηνή της Eurovision 2025
Μετά τον ντόρο που έγινε, λοιπόν, όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα, για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει – δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για εκείνη και το ρούχο, έγινε γνωστό με πληροφορίες του Eurovisionfun.com, πως η νεαρή τραγουδίστρια θα κάνει την ανατροπή και θα αλλάζει φόρεμα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, το οποίο θα είναι τελείως διαφορετικό.
Αναφέρεται συγκεκριμένα πως η αλλαγή αυτή δεν θα συμβεί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει και έχουμε δει πολλές φορές στον διαγωνισμό και, μάλιστα, υπάρχει και συμβολισμός πίσω από αυτή. Η αλλαγή συμβολίζει τη μετάβαση στο φως, όπως πολλές φορές έχει αναφέρει στις συνεντεύξεις του ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής, Φωκάς Ευαγγελινός. Δημοσιεύθηκε και το βίντεο που δείχνει κάποια αποσπάσματα από την πρόβα.
Πόσο θα κοστίσει στην ΕΡΤ η συμμετοχή της Klavdia;
Το πρωί της Πέμπτης (8/5), στην εκπομπή Buongiorno του Mega, μεταφέρθηκαν κάποιες πληροφορίες για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή Eurovision. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πόσα χρήματα θα κοστίσει στην ΕΡΤ η ελληνική συμμετοχή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Mega, το συνολικό πόσο είναι 402.000 ευρώ. Η σκηνική παρουσία κοστίζει 182.000 ευρώ (χωρίς φόρους), η μετακίνηση και η διαμονή των εργαζομένων στην ΕΡΤ 59.000 ευρώ, η ενοικίαση του booth σχολιαστών είναι 18.000 ευρώ, ενώ η συμμετοχή της χώρας στον μουσικό διαγωνισμό είναι 143.000 ευρώ.