Η Τζεφ Μοντάνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, όπου εξέφραζε την δυσαρέσκειά της για την παρουσία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Madwalk, αλλά και για την Σίλια Κριθαριώτη (δείτε εδώ όλα όσα είπε) και μετά την προβολή των δηλώσεών της ακολούθησαν κάποια σχόλια στο πλατό.
Τα σχόλια στο Πρωινό για τις δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα
Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε πρώτος τον λόγο και σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για την Σίλια Κριθαριώτη ανέφερε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω, γιατί πρέπει να ακούσουμε και την πλευρά της Σίλιας Κριθαριώτη», με τον Πάνο Κατσαρίδη να προσθέτει:
«Τι λόγο έχει τώρα να βγαίνει και να εκθέτει δημοσίως τη Σίλια Κριθαριώτη. Ας το λύσουν μεταξύ τους στην τελική, γιατί είπε ότι “εγώ το έκανα συνειδητά”». Και ο παρουσιαστής συνέχισε:
«Είπε, όμως, “περίμενα να πληρωθώ”. Τώρα αυτό που είπε για την Κίμπερλι, δεν το διατύπωσε καλά αλλά κατάλαβα τι ήθελε να πει. Επειδή είναι ρεπουμπλικάνα και οι ρεπουμπλικάνοι είναι εναντίον της LGBTQ+ κοινότητας, δεν χωράει στον χώρο του πολιτισμού και της μόδας. Οκ, εγώ θεωρώ ότι όλοι χωράνε. Δηλαδή αν η LGBTQ+ κοινότητα ήταν καταπιεσμένη, θα πρέπει, ερχόμενη κι αυτή στο προσκήνιο με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες, δεν θα πρέπει να αποκλείσει άλλους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις από αυτούς. Δεν μπορείς να αποκλείεις ανθρώπους για εμένα! Είτε διαφωνούν είτε συμφωνούν».
«Καταλαβαίνω η Τζεφ να διαφωνεί με κομμάτια της πολιτικής Τραμπ. Κι εγώ διαφωνώ με πολλά κομμάτια της πολιτικής Τραμπ. Από εκεί και πέρα, όμως, όταν προσπαθείς να πεις ότι “δεν μπορεί να μας επιβάλλεται”, δεν μπορείς κι εσύ να προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου. Στον πλανήτη μπορούμε να συνυπάρχουμε όλοι, όποια άποψη κι αν έχουμε…», ανέφερε με την σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιάγκας τη διέκοψε για να παίξουν ένα βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ με μία γαλοπούλα.
«Εγώ δεν την καταλαβαίνω αυτή την τοποθέτηση. Ψηφίζει στην Αμερική η κυρία Μοντάνα; Εμείς; Όχι. Άρα εμάς ως Έλληνες μας ενδιαφέρει η χώρα μας; Μας ενδιαφέρει φαντάζομαι όλους. Μας νοιάζει αν θα έρθουν λεφτά και αν θα γίνει κάτι καλό σε αυτή τη χώρα; Μας νοιάζει. Μας ενδιαφέρει τι ψήφισαν οι Αμερικανοί που τον εξέλεξαν παμψηφεί; Τι με νοιάζει εμένα αν είναι φασίστας ή αν πρέπει να συμφωνώ ή όχι με τον Τραμπ; Εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει για την χώρα μου. Επίσης δίνει λύσεις για πολέμους…», συνέχισε ο Τάσος Τεργιάκης, τονίζοντας πως η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έχει κάνει ήδη πολλές κερδοφόρες συμφωνίες για την Ελλάδα, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να σημειώνει πως η εκπρόσωπος των ΗΠΑ έχει κολλητό της έναν ομοφυλόφιλο άνδρα, επομένως κι αυτό σημαίνει κάτι για εκείνη.
Η αντίδραση της Τζεφ Μοντάνα
Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, η Τζεφ Μοντάνα έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, αντιδρώντας σε όσα ακούστηκαν από το πάνελ της εκπομπής:
@tzefmontana Οk Fox News! Ο κ. Λιάγκας θα μου εξηγήσει πώς πρέπει να διατυπώνω τις απόψεις μου; Ενδιαφέρον. Δεν ήξερα ότι υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να περιγράψεις το γεγονός ότι δεν θες να διαφημίσεις έναν πολιτικό με ιστορικό ενάντια στα δικαιώματά σου. Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πολύ καθαρά. Το ότι κάποιοι την “άκουσαν” αλλιώς, δεν σημαίνει ότι είπα κάτι λάθος. Σημαίνει ότι προτίμησαν να την παρουσιάσουν όπως τους βόλευε. Στο ίδιο λεπτό που μιλούσα σοβαρά για πολιτική instrumentalization, επέλεξαν να παίξουν βίντεο του Τραμπ να χαϊδεύει γαλοπούλα. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή γραμμή, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι είναι. Αλλά εγώ δεν θα κρίνω κανέναν. Ο καθένας δείχνει μόνος του ποια αφήγηση υπηρετεί. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω, και δεν έχω ανάγκη κανέναν να μου “εξηγήσει” πώς να το διατυπώσω. Και το πιο σημαντικό: Δεν συναίνεσα ποτέ να γίνω ντεκόρ για κανενός πολιτική εικόνα. Δεν είμαι εδώ για να γυαλίζω καμπάνιες, ούτε για να παίζω σε έτοιμα σενάρια. Ειδικά όταν τα δικαιώματά μου έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά ως πολιτικό εργαλείο. Αφήνω εδώ το βίντεο (μονταρισμένο από εκείνους) ολόκληρο…
♬ original sound – Tzef Montana
«Οk Fox News! Ο κ. Λιάγκας θα μου εξηγήσει πώς πρέπει να διατυπώνω τις απόψεις μου;
Ενδιαφέρον.
Δεν ήξερα ότι υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να περιγράψεις το γεγονός ότι δεν θες να διαφημίσεις έναν πολιτικό με ιστορικό ενάντια στα δικαιώματά σου.
Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πολύ καθαρά.
Το ότι κάποιοι την “άκουσαν” αλλιώς, δεν σημαίνει ότι είπα κάτι λάθος.
Σημαίνει ότι προτίμησαν να την παρουσιάσουν όπως τους βόλευε.
Στο ίδιο λεπτό που μιλούσα σοβαρά για πολιτική instrumentalization, επέλεξαν να παίξουν βίντεο του Τραμπ να χαϊδεύει γαλοπούλα.
Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή γραμμή, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι είναι.
Αλλά εγώ δεν θα κρίνω κανέναν.
Ο καθένας δείχνει μόνος του ποια αφήγηση υπηρετεί. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω, και δεν έχω ανάγκη κανέναν να μου “εξηγήσει” πώς να το διατυπώσω.
Και το πιο σημαντικό:
Δεν συναίνεσα ποτέ να γίνω ντεκόρ για κανενός πολιτική εικόνα.
Δεν είμαι εδώ για να γυαλίζω καμπάνιες, ούτε για να παίζω σε έτοιμα σενάρια.
Ειδικά όταν τα δικαιώματά μου έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά ως πολιτικό εργαλείο.
Αφήνω εδώ το βίντεο (μονταρισμένο από εκείνους) ολόκληρο…».
">
">
">
">
">
">
">
">