5 πράγματα που περιμένει ένας άντρας στο σ*ξ για να πει πως ήταν όντως ...γ@μάτο!

5 πράγματα που περιμένει ένας άντρας στο σ*ξ για να πει πως ήταν όντως ...γ@μάτο!

Λένε πως οι άντρες δεν είναι λάτρεις της λεπτομέρειας και πως όταν η συζήτηση φτάνει στον ερωτικό τομέα, είναι της άποψης «Σ*ξ να ‘ναι κι ό,τι να ναι».

Με συγχωρείτε αλλά θα διαφωνήσω. Διότι η πραγματική διάσταση του ζητήματος είναι διαφορετική. Ναι μεν δε θα πεθάνουμε κιόλας, αν το σεξ δεν είναι εκπληκτικό και δεν παραπέμπει σε έκρηξη της Αίτνας, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν ξέρουμε να εκτιμάμε το πραγματικά ...καλό κρεβάτι. Διαβάστε παρακάτω...

Και πιστέψτε με, είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που περιμένουμε στο σεξ για να το χαρακτηρίσουμε γαμάτο, που γράφω και στον τίτλο.

Δείτε ακόμη: Μήπως μένετε μαζί από συνήθεια;

Και κανένα από αυτά, δεν έχει να κάνει με το σώμα και τους κοιλιακούς της παρτενέρ ούτε με το πόσο γυμνασμένες ή αγύμναστες είναι οι γάμπες της. Κοινώς αγαπητές κοπέλες που διαβάζετε αυτό το κείμενο, αν θέλετε όντως να μας μείνετε αξέχαστες και χαραγμένες στο μυαλό, επικεντρωθείτε στα παρακάτω:

Δείτε ακόμη: Με τη σύντροφό μου δυσκολεύομαι να "τελειώσω" και προτιμώ να αυνανιστώ για να ολοκληρώσω! Τι μου συμβαίνει; Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

1. Παιχνίδι με το μυαλό
Οι φήμες πως δεν είμαστε εγκεφαλικοί τύποι, ήταν, είναι και θα παραμείνουν ...φήμες. Σ*ξ χωρίς εγκεφαλική απόλαυση, δεν υπάρχει. Ή ακόμη κι αν υπάρχει, δεν συγκαταλέγεται στις υπέρτατες φαντασιώσεις μας. Το πως ορίζεται το εγκεφαλικό παιχνίδι, είναι μια μεγάλη κουβέντα η οποία αποτελεί ξεχωριστό άρθρο. Μπορείτε άνετα να ξεκινήσετε με μηνύματα στο κινητό την ώρα της σχολής/δουλειάς, με αποχή από το σεξ για καμιά βδομάδα αλλά με συνεχόμενα κι όλο και πιο προκλητικά υπονοούμενα κατά τη διάρκεια αυτής κι ένα σωρό ακόμη. Δόξα τω θεώ, φαντασία έχετε ...ελπίζω.

2. Οτιδήποτε ασυνήθιστο
Υπάρχει ένα στοιχείο που μετατρέπει το σε=*ξ σε απίθανη εμπειρία ανεξάρτητα από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα. Δεν έχει σημασία αν διαρκεί πολύ ή όχι, δεν έχει σημασία αν θα τελειώσουν και οι δύο ταυτόχρονα ή αν θα τελειώσουν γενικότερα, δεν έχει σημασία το ντύσιμο ή η εμφάνιση. Το μόνο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι το περίεργο και το ασυνήθιστο της φάσης. Σ*ξουαλικά βοηθήματα για πρώτη φορά στο κρεβάτι, σεξ σε δημόσιο χώρο, τρίο και διάφορα ακόμη. Οι επιλογές είναι αστείρευτες και για μία ακόμη φορά, η φαντασία μοιάζει ο καλύτερος κι ο ασφαλέστερος οδηγός.

3. Ικανοποίηση στα μάτια της
Η μισή, αν όχι το 90%, ικανοποίηση του άντρα, κρύβεται στην ικανοποίηση της παρτενέρ του. Αν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της πράξης, τα μάτια της συντρόφου του γυαλίζουν από ευχαρίστηση και ηδονή, ο άντρας αισθάνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού, απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρος πως θα μείνει στη φίλη του αξέχαστος. Κι αυτό το τελευταίο, κάνει αυτόματα κι εκείνη, αξέχαστη στο δικό του μυαλό. Το σ*ξ άλλωστε, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίζει ποτέ ένας. Οι έννοιες που σχετίζονται με αυτό είναι πάντα αμφίδρομες, κάτι που φαντάζομαι το έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα. Σαν «bonus» πάντως, θα προσέθετα και το εξής: δεν υπάρχει άντρας που δε θα τρελαθεί αν δει την κοπέλα του να απολαμβάνει (πραγματικά) τις στοματικές υπηρεσίες που του προσφέρει. Είναι η υπέρτατη ηδονή!

4. Κούραση
Δε λένε τυχαία πως το σ*ξ είναι η καλύτερη γυμναστική. Αν μετά το κρεβάτι (ή όπου αλλού το κάνατε) σηκώνεστε και είστε πιο ξεκούραστοι από πριν, τότε κάτι πήγε λάθος και προφανώς δεν το απολαύσατε όσο θα θέλατε. Για τον άντρα όμως, η απογοήτευση είναι διπλάσια. Διότι στο μυαλό μας, το ιδανικό σ*ξ δεν το έχουμε ως ένδειξη ...αγάπης κι έρωτα. Το έχουμε ως «κατάκτηση» του αντίθετου φύλου (σε εισαγωγικά πάντα). Το έχουμε ως εξωτερίκευση όλων των άγριων ενστίκτων με τα οποία μας προίκισε η φύση. Είναι επόμενο λοιπόν, να περιμένουμε να μας ξεθεώσετε κατά τη διάρκεια αυτού. Κι εμείς εσάς, βεβαίως βεβαίως.

5. Χημεία
Ό,τι κι αν λέμε όμως, ό,τι κι αν γράφουμε, όταν υπάρχει χημεία, τύφλα να ‘χουν τα άρθρα και οι απόψεις. Διότι η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Ο καθένας έχει κι από μία. Χημεία στη σχέση τους όμως, έστω κι αν αυτή είναι μόνο σ*ξουαλική, έχουν ελάχιστοι. Κι αυτοί οι ελάχιστοι, είναι και οι τυχεροί της παρέας...

Δείτε ακόμη: Όταν αγαπάς κάποιον, δεν καταστρέφεις μια σχέση για την ηδονή της στιγμης!