Στάση 69: Πώς θα την τελειοποιήσεις! Ξέφυγε από τα κλασικά!

Δεν είναι μόνο αυτό που γνωρίζουν όλοι!

Στάση 69: Πώς θα την τελειοποιήσεις! Ξέφυγε από τα κλασικά!

Μια από τις πιο δημοφιλείς στάσεις στο σεξ είναι η στάση 69. Κατά πάσα πιθανότητα θα την εφαρμόζεις σε κάθε σεξουαλική σου συνεύρεση και επίσης θα κατέχεις την τεχνική της πάρα πολύ καλά.

Κι όμως… Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πώς θα τελειοποιήσεις την στάση 69, έτσι ώστε ο σύντροφός σου δεν θα σταματάει να σου τη ζητάει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στοματικό σ*ξ: "Μυστικά" που θα σε κάνουν περιζήτητη!

Πώς γίνεται;
Καλό θα είναι να ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή με ποιον τρόπο γίνεται; Ο καλός ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ παίρνεις θέση από πάνω του, μπρούμυτα κι εσύ. Κάθεσαι στο στόμα του, έτσι ώστε το αιδοίο σου να είναι ακριβώς στο ύψος του στόματός του και σκύβεις μέχρι το πέος του να μπορεί να εισχωρήσει στο στόμα σου.

Πώς θα το τελειοποιήσεις;
Και φτάνουμε στο βασικό μας ζήτημα. Πώς θα πας την στάση 69 σε άλλο επίπεδο. Ο τρόπος είναι απλός και μάλλον δεν θα σου είχε περάσει από το μυαλό μέχρι σήμερα. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι την ώρα που θα έχεις το πέος του στο στόμα του, να χαϊδεύεις απαλά τα γεννητικά του όργανα. Ο ερεθισμός του θα είναι πολύ μεγαλύτερος και εντονότερος με αποτέλεσμα να σου κάνει ακόμα πιο παθιασμένο στοματικό σεξ.

Δείτε ακόμη: Το καλοκαίρι πλησιάζει! Αυτές είναι οι στάσεις για να απολαύσεις το σ*ξ στην παραλία!

Επίσης, φρόντισε να κουνάς τη λεκάνη σου, την ώρα που το αιδοίο σου είναι επάνω στο στόμα του. Με τον τρόπο αυτό, θα έχεις ακόμα πιο δυνατό κολπικό οργασμό.

Τέλος, μην ξεχάσεις να του ζητήσεις να χρησιμοποιήσει και τα δάχτυλά του, ώστε να έχεις κλειτοριδικό, αλλά και κολπικό οργασμό ταυτόχρονα.

Πηγή: Boro.gr