Πως να χωρίσεις τον σύντροφο σου με 5 απλά βήματα!

Ακολούθησε τα 5 βήματα!

Πως να χωρίσεις τον σύντροφο σου με 5 απλά βήματα!

Έρχεται κάποτε η σχέση που λες τέλος και δεν μπορείς να συνεχίσεις πλέον μέσα στην σχέση που βρίσκεσαι και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μπορεί να τον αγαπάς και να τον νοιάζεσαι ωστόσο, θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Έχεις πάρει την μεγάλη απόφαση όμως δεν ξέρεις πως να τον χωρίσεις; μην αγχώνεσαι με αυτά τα 5 απλά βήματα θα χωρίσεις στο "πι και φι". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: O νούμερο ένα τρόπος να ξεχάσεις τον πρώην σου δεν είναι αυτός που νομίζεις...

Φέρσου γενναία και πες του το με απλά λόγια! "Τελειώσαμε" 'Θέλω να χωρίσουμε" χωρίς περιστροφές και μεγάλα λόγια.Γιατί κακά τα ψέματα δεν υπάρχει ωραίος τρόπος να πεις στον σύντροφο σου να χωρίσετε.

Να είσαι ειλικρινής! Μη του δώσεις ψεύτικες ελπίδες για το μέλλον. Σίγουρα μην τον χωρίσεις μέσω μηνυμάτων ή social media. Ότι είναι να κάνεις κάνε το από κοντά.

Διάλεξε το σωστό μέρος! Η αλήθεια πάλι να λέγεται πως δεν υπάρχει το σωστό μέρος να χωρίσεις! Καλό είναι να το κάνεις σε ένα μέρος που θα νιώθετε και οι δυο άνετα. Μην επιλέξεις μέρος με κόσμο γιατί μπορεί να έχεις και απρόοπτα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη: Κάνε στοματικό και μείνε του αξέχαστη! Οδηγίες βήμα βήμα...

Εξήγησε του το λόγο! Δεν μπορείς απλά να πεις ένα "χωρίζουμε" και να φύγεις. Εξήγησε του τον λόγο και ακριβώς πως αισθάνεσαι. Τι δεν σε κάνει να νιώθεις καλά και τα λάθη που είχε η σχέση σας.

Τέλος μην κάνεις σαν μωρό! Δεν χρειάζονται υστερίες και σίγουρα μην του πεις ότι έχεις βρει άλλο. Συζήτησε μαζί του πολιτισμένα και ώριμα.