Κάνε τον να σου στείλει πρώτος μήνυμα χωρίς καν να κουραστείς! Βήμα - Βήμα οι οδηγίες!

Είναι αποτελεσματικές!

Κάνε τον να σου στείλει πρώτος μήνυμα χωρίς καν να κουραστείς! Βήμα - Βήμα οι οδηγίες!

Θες να τον κάνει να σου στείλει πρώτος χωρίς καν να ιδρώσεις; Σου έχουμε τον τρόπο, βασικά τους τρόπους γιατί μην τα θέλουμε και όλα δικά μας πως με ένα «τσαφ» θα σου στείλει.

Το να «ψήσεις» έναν άντρα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Δείξε του το ενδιαφέρον σου χωρίς ουσιαστικά να το δείξεις. Πως το κάνεις τώρα αυτό; Είναι απλό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάνε τον να σου ζητήσει ραντεβού χωρίς καν να του μιλήσεις!

Κάνε like σε μία παλαιότερη φωτογραφία του στα social media. Καλύτερα η φωτογραφία να μην είναι στο facebook, καθώς εκεί μπορεί και οι κοινοί σας φίλοι να δουν ότι έχεις μπει και ψάχνεις τις φωτογραφίες του για να κάνεις το πρώτο κολπάκι μας. Είπαμε, δε θέλουμε να ρίξουμε τον εγωισμό μας και να στείλουμε, άρα δε θέλουμε και να γίνουμε ρεζίλι στους κοινούς μας γνωστούς. Αξιοπρέπεια! Προτιμάμε π.χ. instagram.

Γράψε ένα σχόλιο σε φωτογραφία (καλού) κοινού σας γνωστού. Όχι στον ξεχασμένο ξάδερφο που μπορεί να τον έχει κάνει και hide από το timeline. Γράψτου κάπου που είναι πολύ πιθανό να το δει. Tip: Προσπάθησε να το γράψεις στα πρώτα δευτερόλεπτα που έχει ανεβεί η φωτογραφία ώστε να μην την έχει δει ακόμη και να δει φωτογραφία και δικό σου σχόλιο μαζί. Γιατί αν αργήσεις και αυτός έχει δει τη φωτό, τότε το σχόλιό σου παίζει να χαθεί στην μαύρη τρύπα.

Δείτε ακόμη: Be a good kisser: Κάντον να κολλήσει από το πρώτο σας φιλί! Αυτός είναι ο τρόπος!

Εξαφανίσου τελείως από τα social media. Ούτε φωτογραφία, ούτε like, ούτε τραγούδι, ούτε status. Για μία εβδομάδα, για να είμαστε σίγουροι πως το ‘χει πάρει χαμπάρι. Και όταν, λοιπόν, αυτό το διάστημα περάσει, τσουπ, επανέρχεσαι στον social media κόσμο με απόλυτα ευτυχισμένο selfie. Σε παρακαλώ, όμως, μην είναι ούτε σε τουαλέτα, ούτε με άπειρα χειλάκια. Ας σε βγάλει κάποιος να παίζεις με έναν σκύλο. Κάτι.

Η άλλη εκδοχή που, ωστόσο, με προβληματίζει: Η αδιάκοπη δημοσίευση οποιασδήποτε χαζομαρούλας στα social απλά για να σε βλέπει μπροστά του όλη μέρα (συνηθισμένο φαινόμενο) λειτουργεί, κατά τη γνώμη μου, αντίστροφα. Επειδή το πιο πιθανό είναι να ξέρει πως κάτι τέτοιο δεν το συνήθιζες, έτσι θα ξέρει πως τα κάνεις όλα γι’αυτόν. Ναι, τόσο εγωκεντρικός, όλα γύρω του γυρίζουν, και τον βοηθάς σε αυτό.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα τον κρατήσει κοντά σου.. χωρίς μάγια!

Μοιράσου στα social media κάτι που συνηθίζατε να κάνετε μαζί και κάτι που, κυρίως, έμαθες από εκείνον. Μία σειρά που βλέπατε στον καναπέ και ποτέ προηγουμένως δεν είχες δει, τώρα θα γίνει η αγαπημένη σου. Θα είναι λίγο pathetic αυτό αλλά μη σε νοιάζει πολύ. Δε θα το κάνεις και κάθε μέρα. Επίσης, μπορείς στο facebook status να tagάρεις και φίλους σου δείχνοντας πως δεν είσαι μία μόνη που βλέπεις τις «σειρές του» και τραγουδάς «όλα σε θυμίζουν».

Υπάρχει και το άλλο. Το κλασικό. Το διαχρονικό. Ανέβασε φωτογραφία κάποιου αγοριού που εκείνος δεν ξέρει. Όχι σε πορτραίτο, ίσως ένα προφίλ με κουκούλα, ίσως σε κάποια πόζα που σου άρεσε να βγάζεις προηγουμένως και εκείνον. Γιατί αν βγάλεις φωτό σα να είναι ταυτότητας και βάλεις από κάτω καρδούλες τότε θα είσαι ή αστεία στα μάτια του ή θα του ‘χεις κλείσει για πάντα την πόρτα επιστροφής.

Κλείνοντας, διαπίστωσα πως όλα γίνονται μέσα απ’τα social media. Πουθενά παραπάνω δεν σκέφτηκα να σε συμβουλεύσω να κάνεις κάτι σε real life. Σε ένα στέκι σας, μέσω ενός κοινού φίλου σας. Όχι. Αυτά πέθαναν. Λίγο στεναχωριέμαι αλλά δεν μπορώ παρά να σου δώσω τις σωστές -2015- συμβουλές για να σου στείλει μήνυμα. Και μόλις το πιστέψεις πραγματικά θα σου στείλει. Μην κλαίγεσαι, στέλνει τώρα. Τώρα! Το γράφει!