Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Be a good kisser: Κάντον να κολλήσει από το πρώτο σας φιλί! Αυτός είναι ο τρόπος!

Γιατί το πρώτο σας φιλί παίζει μεγάλο ρόλο!

Be a good kisser: Κάντον να κολλήσει από το πρώτο σας φιλί! Αυτός είναι ο τρόπος!
ΣΧΕΣΕΙΣ 09.11.2018 12:58

Σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε αν ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας είναι και ο άνθρωπος που θα θέλουμε να έχουμε δίπλα μας μια ζωή.

Και το πιο σίγουρο είναι πως το πρώτο μας φιλί μαζί του μπορεί να πει πολλά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι; Αυτοί είναι οι πιο γόνιμοι μήνες!

Τι γίνεται όμως αν το πρώτο μας φιλί μαζί του θα είναι και αυτό που θα καθορίσει το μέλλον μας; Εγώ θα σας πω! Αν είστε good kisser σίγουρα έχετε κερδίσει το παιχνίδι και υπάρχει και η πιθανότητα να τον κάνετε να κολλήσει.

Ακολούθησε τα τρία απλά βήματα και κάνε τον να θέλει να φιλάει απεγνωσμένα!

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα κριτήρια για να βρεις το ιδανικό άντρα να κάνει το επόμενο βήμα!

Δροσερή αναπνοή: Πάντα φρόντιζε την υγιεινή του στόματός σου, πλείνε τα δόντια σου, χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα και φάε μέντα, τσίχλα ή καραμέλα. Εντάξει και φρόντισε να έχεις βάλει στο στομάχι σου κάτι πιο ελαφρύ από σκόρδο.

Όμορφα χείλη: Οι άντρες να ξέρεις πως φοβούνται τα κραγιόν. Μπορεί να τους αρέσει να τα βλέπουν αλλά φοβούνται να τα ακουμπήσουν γιατί νομίζουν πως θα πασαλειφθούν κι αυτό μάλλον πιστεύουν πως είναι θανατηφόρο. Επομένως, φόρα lip balm στα χείλη σου και μετά ένα ελαφρύ ροζ και διάφανο gloss, που θα τους δίνουν ζουμερή όψη αλλά θα φαίνονται φυσικά.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα τον κρατήσει κοντά σου.. χωρίς μάγια!

Να είσαι εφευρετική: Την πρώτη φορά που θα φιλήσεις, θα δεις τον τρόπο του. Το ιδανικό θα είναι να ταιριάζετε. Αν δεν ταιριάζετε αλλά βλέπεις ότι έχει skills, τότε ακολούθησε τον και οδήγησε τον στο νέο του μονοπάτι ,σε αυτό που θα περπατάτε πλέον μαζί. Μην το κάνεις βίαια και μην το κουβεντιάσεις. Όταν το στόμα φιλάει, καλύτερα να μη μιλάει. Δοκίμασε να επεκτείνεις το φιλί σου πέρα από τη γλώσσα και τα χείλη του. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να του χαϊδέψεις τα μαλλιά και το πρόσωπο. Παίξε. Θα του αρέσει.

Share