Κορίτσια προσοχή! Να γιατί πρέπει να προτιμήσετε τα καλά αγόρια!

Δώσε μια ευκαιρία και δεν θα απογοητευτείς!

Κορίτσια προσοχή! Να γιατί πρέπει να προτιμήσετε τα καλά αγόρια!

Κορίτσια προσοχή! Να γιατί πρέπει να προτιμήσετε τα καλά αγόρια! Αφήστε πια τα όνειρα με τα κακά "παιδιά" που μόνο εσείς μπορείτε να τα αλλάξετε και βρείτε την πραγματική σας αγάπη!

Δώσε στον εαυτό σου το δώρο της σωστής σχέσης!

Κι εσύ όπως κάθε γυναίκα, κολλάς με αυτόν που σε φτύνει, που δεν σου δίνει σημασία, που μιλάει με εσένα αλλά ασχολείται και με άλλες. Κι εσύ μετά κλαις στην αγκαλιά της κολλητής σου που τα έχει με τον Σταύρο, αυτό το καλό παιδί που θα ήθελες κι εσύ ένα τέτοιο, αλλά μπορεί και όχι, γιατί «αχ αυτά τα κακά παιδιά! Έχουν άλλη χάρη».

«Η μητέρα μου δε θέλει τη σύντροφό μου. Τι να κάνω»; Ο ειδικός του YouWeekly.gr απαντά!

Μέχρι τα 15. Στα 30 σου, μετά από πολλά κακά παιδιά που όπως πέρασαν, έτσι έφυγαν απο τη ζωή σου, μπορείς να δώσεις μια ευκαιρία στο καλό παιδί που διεκδικεί τώρα μια θέση στην πληγωμένη καρδιά σου, πολύ απλά γιατί:

1. Το καλό παιδί έχει μάθει να ακούει.
Τις ανάγκες σου. Κι όχι να μιλάει για τις δικές του.

2. Το καλό παιδί συζητάει.
Δεν χτυπάει στην πρώτη αναποδιά την πόρτα πίσω του.

3. Το καλό παιδί σου μαθαίνει πώς είναι να μοιράζεσαι.
Γιατί δεν κρατάει τα πάντα για τον εαυτό του.

4. Το καλό παιδί είναι ρομαντικό.
Και σε βγάζει και για κανένα γεύμα. Δεν είναι μόνο σεξ και ύπνος.

5. Το καλό παιδί θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου.
Δεν τους αποφεύγει.

6. Το καλό παιδί σου θυμίζει πόσο όμορφη είσαι.
Δεν ασχολείται συνεχώς με την κυτταρίτιδά σου.

7. Το καλό παιδί σε κάνει να χαμογελάς.
Κι αν είναι και αστείο, να γελάς. Όχι να κλαις.

8. Το καλό παιδί περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί σου.
Δεν κοιτάζει τηλεόραση ενώ εσύ του μιλάς.

9. Το καλό παιδί έχει υπομονή.
Δεν εγκαταλείπει με την πρώτη στραβή.

10. Το καλό παιδί δεν έχει ανασφάλειες.
Γι’αυτο και ξέρει να φέρεται. Γι’αυτό και ξέρει να δίνει.

11. Το καλό παιδί είναι ειλικρινές.
Και δεν παίζει με τα συναισθήματά σου. Ούτε με τα δικά του.

Πηγή: tromaktiko.gr

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές με τις οποίες μπορείς να τα καταφέρεις και να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!

Αν θέλεις η σχέση σου να αντέξει σε βάθος χρόνου, το «κλειδί» βρίσκεται στο συναισθηματικό δέσιμο.

Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω και ακολούθησε τα πιστά! Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε; Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν πρέπει να κάνετε αυτό το βήμα!

Με προσήλωση
Όταν ο σύντροφος σου μοιράζεται τις σκέψεις του για κάτι που τον απασχολεί, άκου. Δηλαδή, δώσε την απαραίτητη προσοχή και προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοεί και πως σχετίζεται προσωπικά με το θέμα. Δείξε κατανόηση και συμπόνια.

Να θυμάσαι το «μαζί»
Απόλαυσε δραστηριότητες μαζί του. Μπορείτε να κάνετε μαζί πεζοπορία, να δείτε μία ταινία που επιθυμείτε και οι δύο. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τη σχέση σας. Για να «καλλιεργήσεις» τη σχέση σας ακόμα περισσότερο μπορείς να περάσεις χρόνο συμμετέχοντας σε δραστηριότητες του συντρόφου σου, ακόμα κι αν δεν συγκαταλέγονται στις δικές σου προτιμήσεις. Δεν χρειάζεσαι να προσποιηθείς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Αρκεί η πρόθεση να μοιραστείς μαζί του κάτι που για εκείνον είναι σημαντικό.

Διαφωνείτε;
Mη βιαστείς να ξεφύγεις από τον διάλογο θυμωμένη. Αντιθέτως, άκου τη δική του πλευρά. Όλες οι σχέσεις έχουν τσακωμούς και σχεδόν πάντα πιστεύουμε πως εμείς έχουμε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσεις να τον πείσεις πως λες το σωστό, δοκίμασε να καταλάβεις την οπτική του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς, εκείνος θα εκτιμήσει το γεγονός πως σέβεσαι τη θέση του.

Δείξε την αγάπη σου
Μπορεί να νιώθεις πως σε αγαπάει περισσότερο όταν στο λέει ή όταν προσφέρεται να σε βοηθήσει στις δουλειές σου. Ωστόσο, εκείνος μπορεί να μη νιώθει έτσι. Ίσως, καταλαβαίνει πως τον αγαπάς περισσότερο όταν τον ακούς με προσήλωση να μιλάει για κάτι που τον παθιάζει ή όταν τον ενθαρρύνεις να κάνει ένα μεγάλο βήμα ή κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Αφουγκράσου τις ανάγκες του!

Πηγή: shape.gr

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που τον ώθησε να σε χωρίσει; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Η αρχή μιας σχέσης είναι ιδανική και κυρίως υπέροχη. Είστε ερωτευμένοι, περνάτε φίνα και όλα δείχνουν ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο.

Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!