Οι μυστικοί γάμοι της showbiz που δεν μάθαμε ποτέ! Ποιοι Έλληνες είναι στη λίστα;

Οι μυστικοί γάμοι της showbiz που δεν μάθαμε ποτέ! Ποιοι Έλληνες είναι στη λίστα;

Είναι διάσημοι και παντρεύτηκαν χωρία να το πάρουμε χαμπάρι!

Πολύ μεγάλη λίστα των ζευγαριών που βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν την προσωπική τους στιγμή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: 5+1 διάσημες που έζησαν τον εφιάλτη τον extensions (μέρος 2ο)! Οι συλλεκτικές φωτογραφίες που θέλουν να εξαφανίσουν!

Jennifer Aniston – Justin Theroux

Οι προσκεκλημένοι στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux πίστευαν ότι θα παρευρίσκονταν στα 44α γενέθλια του δεύτερου. Το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τον γάμο του που έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο σπίτι του στο Bel – Air.

Joseph Gordon - Levitt and Tasha McCauley

To ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2014 στο σπίτι του. H σύζυγος του ηθοποιού δεν ανήκει στην showbiz. Είναι CEO σε εταιρεία ρομποτικής.

Orlando Bloom - Miranda Kerr

Το ζευγάρι ήταν αρραβωνιάσμενο μόλις ένα μήνα, όταν εξέπληξε τους πάντες με την είδηση του γάμου του στο Los Angeles. Έγινε γνωστή όταν αυτό βρισκόταν σε μήνα του μέλιτος.

Javier Bardem – Penelope Cruz

To ζευγάρι παντρεύτηκε ενώπιον λίγων φίλων και συγγενών του στις Μπαχάμες. Το ζευγάρι που σπάνια φωτογραφίζεται μαζί, δεν είχε επιβεβαιώσει ότι ήταν αρραβωνιασμένο.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη τώρα! 5+1 πασίγνωστες Ελληνίδες που φορούν τρέσες!Οι συλλεκτικές φωτογραφίες με τις άτυχες στιγμές τους!

Kate Winslet - Ned Rocknroll

Ο τρίτος γάμος της Kate Winslet έγινε μυστικά. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2012, ενώπιον λίγων συγγενών και φίλων.

Rachel Weisz - Daniel Craig

To ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά ενώ ακόμα δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του. Σύμφωνα με πηγές παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη και μαζί τους είχαν μόνο τα παιδιά τους και δύο μάρτυρες.

Δείτε ακόμη: Ποιοι είναι οι 5 Έλληνες διάσημοι με τους περισσότερους followers στο Instagram;

Natalie Portman and Benjamin Millepied

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά με λίγους συγγενείς και φίλους τον Αύγουστο του 2012. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Black Swan” το 2010. Υποδέχτηκαν τον γιο τους το 2011.

Olivia Palermo - Johannes Huebl

H Οlivia Palermo παντρεύτηκε τον Johannes Huebl σε μια ρομαντική τελετή ενώπιον λίγων συγγενών και φίλων στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στο St. Barts πιο αργά αλλά λόγω προβλημάτων του μοντέλου με την βίζα του, ο γάμος επισπεύστηκε.

Ελένη Μενεγάκη- Μάκης Παντζόπουλος

Ο γάμος που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και το καταλάβαμε όταν η ίδια το άφησε να εννοηθεί!