19+1 Διάσημοι που πάλεψαν με τις εξαρτήσεις τους και βγήκαν νικητές!

19+1 Διάσημοι που πάλεψαν με τις εξαρτήσεις τους και βγήκαν νικητές!

Αρρώστια, εξάρτηση και προβλήματα υγείας. Δείτε ποιοι διάσημοι "πέρασαν στην απέναντι πλευρά" και βγήκαν νικητές....

KYLIE MINOGUE Διαβάστε παρακάτω...


Το 2005, η αυστραλή τραγουδίστρια Kylie Minogue διεγνώσθη ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού. Μετά από ένα μαραθώνιο οκτώ μηνών χειρουργικών επεμβάσεων και χημειοθεραπείας βγήκε νικήτρια.

DREW BARRYMORE


Η Drew Barrymore κάπνιζε, έπαιρνε ναρκωτικά και έπινε ήδη από την ηλικία των 12, ενώ στα 13 της ήταν ήδη εξαρτημένη από την κοκαϊνη. Σήμερα, είναι και αυτή νικήτρια.

Δείτε ακόμη: Οι μυστικοί γάμοι της showbiz που δεν μάθαμε ποτέ! Ποιοι Έλληνες είναι στη λίστα;

ROD STEWART


Ο Rod Stewart έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του θυροειδούς κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας. Ευτυχώς, κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα, χωρίς συνέπειες για τη φωνή του.

ERIC CLAPTON


Ο θρυλικός κιθαρίστας Eric Clapton ξεπέρασε την τριετή εξάρτησή του από την κοκαϊνη στην αρχή της μουσικής καριέρας του.

LANCE ARMSTRONG


Ο ποδηλάτης Lance Armstrong διεγνώσθη ότι έπασχε από καρκίνο των όρχεων το 1996. Η νόσος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και την κοιλιακή χώρα. Παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις, όχι μόνο βγήκε νικητής, αλλά ίδρυσε και το ίδρυμα Livestrong Foundation.

JANE FONDA


Η Jane Fonda έδινε μάχη με τη βουλιμία για πολλά χρόνια. Ευτυχώς βγήκε όχι μόνο νικήτρια, αλλά και "βασίλισσα" της γυμναστικής.

MICHAEL DOUGLAS


Ο Michael Douglas διεγνώσθη ότι πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα το 2010 .Μετά από θεραπεία, είναι μέχρι σήμερα "καθαρός".

SLASH


Ο θρυλικός κιθαρίστας των Guns N Roses Slash διεγνώσθη ότι έπασχε από καρδιακά προβλήματα στην ηλικία μόλις των 35 ετών, μετά από πολυετή κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών. Από το 2005 είναι καθαρός.

EMMA STONE


Το 2012 η ηθοποιός Emma Stone αποκάλυψε ότι έπασχε από κρίσεις πανικού από την ηλικία των 8 ετών. Εμαθε να ζει με το πρόβλημά της και επικεντρώθηκε στη δουλειά της.

Δείτε ακόμη: 9+1 διάσημοι Έλληνες που είναι ομοφυλόφιλοι και το έχουν παραδεχτεί δημόσια!

STEVEN TYLER


Ο Steven Tyler εισήλθε σε κλινική αποτοξίνωσης για καταχρήσεις ουσιών το 1986 και έμεινε "καθαρός" για 22 χρόνια πριν ξανακυλήσει. Σήμερα είναι πάλι "καθαρός".

VICTORIA BECKHAM


Η Victoria Beckham παραδέχθηκε ότι πάσχει από διατροφικές διαταραχές. Σήμερα ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή.

ELTON JOHN


Το 1990, και μετά από χρόνια άρνηση να έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημά του, ο Elton John υπεβλήθη σε θεραπεία για απεξάρτηση από την κοκαϊνη και την βουλιμία. Η προσωπική του ιστορία αποτελεί σήμερα πηγή έμπνευσης για πολλούς.

EMINEM


Το 2007, οι γιατροί είπαν στον Eminem ότι ήταν "δύο μόλις ώρες πριν το θάνατο", μετά από υπερβολική δόση από ναρκωτικά. Το 2010 έβγαλε το άλμπουμ Recovery.

ROBERT DOWNEY JR


Ο Robert Downey Jr πέρασε χρόνια καταχρήσεων ουσιών, απεξαρτήσεων και νέων προβλημάτων, για να μην αναφερθούμε στα χρόνια που πέρασε πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Ο ηθοποιός κατόρθωσε τελικώς να νικήσει τους δαίμονές του και να παραμείνει καθαρός, από το 2001.

HUGH JACKMAN


Ο ηθοποιός Wolverine, Hugh Jackman, υπεβλήθη το 2013 σε επέμβαση για αφαίρεση καρκινικού όγκου από τη μύτη του. Εκτοτε, ενθαρρύνει και τους άλλους στη μάχη κατά του καρκίνου του δέρματος.

KATHY BATES


Η Kathy Bates βγήκε νικήτρια από τον καρκίνο τον ωοθηκών. Το 2003 είχε ήδη υποβληθή σε διπλή μαστεκτομή μετά τη διάγνωση καρκίνου του μαστού.

BRITNEY SPEARS


Η Britney Spears νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική το 2007 και σε αγωγή απεξάρτησης από αλκοόλ και ναρκωτικά.

Δείτε ακόμη: Στίβεν Χόκινγκ: Η απίστευτη ζωή του «πιο φωτεινού αστεριού» της σύγχρονης κοσμολογίας

SAMUEL L JACKSON


Η εξάρτηση του Samuel L Jackson από ηρωίνη και κοκαϊνη τον έφερε συχνά στα άκρα. Το 1991 εισήλθε σε κλινική απεξάρτησης και έκτοκτε είναι "καθαρός".

DEMI LOVATO


Η πρώην σταρ της Disney Demi Lovato περασε τρεις μήνες σε κλινική απεξάρτησης για εξαρτήσεις όπως αλκοόλ, ναρκωτικά και βουλιμία. Διαγνώσθηκε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και έκτοτε είναι καλά.