Το άγνωστο πρόβλημα της Φαίης Σκορδά! Ο όγκος και η αφαίρεση που δεν έμαθε κανείς!

Το άγνωστο πρόβλημα της Φαίης Σκορδά! Ο όγκος και η αφαίρεση που δεν έμαθε κανείς!

Είναι από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες παρουσίες στον χώρο.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που αποτελεί το δυνατό χαρτί του Ant1 τα τελευταία χρόνια με την πολύ επιτυχημένη της πορεία. Η παρουσιάστρια ότι κι αν συμβεί στην ζωή της δεν θέλησε ποτέ να το χρησιμοποιήσει προς το κοινό, είτε είναι κάποια δυσκολία, είτε κάποιο ευχάριστο γεγονός. Θέλει όλα να τα πετυχαίνει μόνο μέσα από την δουλειά της. Διαβάστε παρακάτω....

To Youweekly.gr θα σας κάνει μία αποκάλυψη σήμερα που λίγοι γνωρίζουν για την παρουσιάστρια. Μία αποκάλυψη από το παρελθόν που δεν πήρε ποτέ έκταση.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Κόβεται και άλλο πρόγραμμα του Ant1! Το ριάλιτι που κατεβάζει άρον άρον αυλαία!

Όταν η Φαίη διαγνώστηκε με όγκο.

Πριν ακόμη ξεκινήσει την τηλεοπτική πορεία, την περίοδο που σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη, μία επίσκεψη στον γυναικολόγο της αποδείχθηκε πολύ κρίσιμη. Καθώς της ψηλάφιζε το στήθος διαπίστωσε ο γιατρός της πως έχει έναν όγκο, τον οποίο πρέπει να κοιτάξουν σοβαρά.

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να επεξεργαστεί αυτή την πληροφορία από το άγχος, έβαλε στο μυαλό της τα χειρότερα μέχρι να βγει η βιοψία που θα έδειχνε ακριβώς τι συνέβη.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Διαρροή: Το ξύλο μεταξύ παικτών στον Άγιο Δομίνικο και η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

Ο γιατρός της, την ενημέρωσε πως ήταν ένα καλοήθης όγκος τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρέσουν από το στήθος της... έτσι κι έγινε! Η Φαίη έκανε την επέμβαση και από τότε είναι πολύ προσεκτική σε αυτά τα ζητήματα.