Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Οι 4+1 συμβουλές που έδωσαν για την σχέση και τον έρωτα τους!

Ένας μεγάλο έρωτας που διατηρείται ζωντανός στο πέρασμα των χρόνων!

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Οι 4+1 συμβουλές που έδωσαν για την σχέση και τον έρωτα τους!

Ήταν καλοκαίρι του 2009 όταν η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πάει διακοπές με τα παιδιά της και με την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού σε ένα ήσυχο μέρος για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, επιλέγοντας τα Άχλα της Άνδρου.Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη την περίοδο ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο δεν πήγαινε καλά, περνούσε κρίση και οι φήμες οργίαζαν για διαζύγιο κάτι που στην πορεία επιβεβαιώθηκε φέρνοντας αναταραχή σε περιοδικά, κανάλια και πάνελ. Το ζευγάρι χωρίζει το 2010 και ένα χρόνο μετά βγαίνει επίσημα και το διαζύγιό τους.

Η νέα σχέση της Ελένης ήταν πρώτο θέμα τότε παντού ενώ ήδη είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες της μαζί με τον Μάκη σε προσωπικές στιγμές όπου έκαναν βόλτα, είτε στη θάλασσα ή έτρωγαν σε ήσυχα ταβερνάκια.

Στην αρχή της γνωριμίας τους, κανείς δεν περίμενε ότι αυτοί οι δύο θα γινόντουσαν ζευγάρι.

Σήμερα ζουν έναν όμορφο έρωτα! Προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι όμορφες στιγμές που διανύει δίπλα του φαίνονται και στο πρόσωπο της και στο καθημερινό χαμόγελο που έχει στην εκπομπή της. Οι φωτογραφίες των paparazzi που κυκλοφορούν κατά καιρούς αποδεικνύουν έναν έρωτα που στο πέρασμα των χρόνων διατηρείται ζωντανός, όπως την πρώτη ημέρα.

Μάλιστα, το ζευγάρι μας έχει δώσει αρκετές συμβουλές για το πως μια απλή γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα που μπορεί να διατηρηθεί στο πέρασμα των χρόνων.

1 Η Ελένη πάντα ήταν και είναι προσεκτική στις κινήσεις της δημόσια. Πλέον θα τη δούμε να είναι τρυφερή με τον άνδρα της ζωής της είτε είναι μπροστά οι κάμερες είτε όχι.

2 Η αγάπη του Μάκη για τη φύση είναι γνωστή. Μάλιστα, καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα. Η Ελένη, μέσα από τα μάτια του Μάκη, αγάπησε και εκείνη τη φύση και την αγροτική ζωή.

3 Όλοι οι άνδρες έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα τους. Η Ελένη το γνωρίζει αυτό καλά και δεν θα μπορούσε ούτε να αγνοήσει την πεθερά της, αλλά ούτε και να την παραγκωνίσει.

4 Έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια από τη μέρα που η Ελένη γνώρισε τον Μάκη και η γνωστή παρουσιάστρια ξέρει καλά πως για να πετύχει μια σχέση πρέπει η γυναίκα να μην ξεχνάει ποτέ πως είναι…γυναίκα! Πολλές κοπέλες πέφτουν στην παγίδα της ρουτίνας.

5 Μπορεί η Ελένη να ήταν πάντα fit και να προσπαθούσε να διατηρεί το σώμα της με σωστή διατροφή, αλλά η σχέση της με τη γυμναστική δεν ήταν ποτέ καλή. Γνωρίζοντας τον Μάκη, ο οποίος λατρεύει τη γυμναστική, μπήκε και αυτή στη διαδικασία να γυμναστεί.