12 + 1 ασχημόπαπα της Ελληνικής showbiz που έγιναν όμορφοι κύκνοι!

Ήταν αγνώριστες!

12 + 1 ασχημόπαπα της Ελληνικής showbiz που έγιναν όμορφοι κύκνοι!

Αποτελούν τη φαντασίωση δεκάδων αντρών, είναι «Kαuτές», είναι δίπλα μας (στην ίδια χώρα έστω), είναι celebrities. Όντας εντυπωσιακές λοιπόν και με ισχυρή θέση στην ελληνική showbiz, συνηθίζουμε να τις φανταζόμαστε πάντοτε λαμπερές.

Όπως όλες οι γυναίκες όμως, έτσι κι εκείνες πέρασαν εφηβεία. Και για κάποιες, δεν ήταν και η καλύτερη φάση της ζωής τους. Τουλάχιστον σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης…Ήταν ασχημόπαπα, αλλά σήμερα έγιναν κύκνοι! Διαβάστε παρακάτω...

Η εφηβεία εξάλλου, συνεπάγεται έντονες ορμονικές διαταραχές, ενίοτε κακό μαλλί και από τη στιγμή που μιλάμε για Ελληνίδες celebrities που πήγαν σχολείο κάπου στη δεκαετία του 90, κακό ρουζ σε συνδυασμό με τίποτα μπλε σκιές!

Μερικές μάλιστα είναι αγνώριστες σύμφωνα με τη σημερινή τους εικόνα. Δείτε και μόνοι/ες σας:

Αντωνία Καλλιμούκου

Φαίη Σκορδά

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Δεν την αναγνωρίζετε με τίποτα!

Κατερίνα Καινούργιου


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη παρουσιάστρια της φωτογραφίας;

Δήμητρα Ματσούκα

Ελένη Μενεγάκη


Ντορέττα Παπαδημητρίου

Αναγνωρίζετε την κούκλα ηθοποιό της φωτογραφίας;

Σάσα Σταμάτη

Σίσσυ Χρηστίδου


Σμαράγδα Καρύδη

Κατερίνα Στικούδη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Βίκυ Καγιά

Μετά το παράδειγμα της Στικούδη λοιπόν, αποδεικνύεται πως ο καθένας μας έχει ελπίδα. Για τα πάντα…

9 + 1 διαζύγια - βόμβα στην ελληνική showbiz που άφησαν εποχή!

Ένα διαζύγιο δεν είναι απλό, ειδικά όταν το ζευγάρι βρίσκεται στο χώρο της showbiz!

Πολλά είναι ζευγάρια που χώρισαν και σαν βόμβα έσκασε η είδηση, με όλες τις κουτσομπολίστικες εκπομπές να έχουν τραβήξει το γεγονός "από τα μαλλιά" Διαβάστε παρακάτω...

Ποια ήταν όμως τα πιο πολύκροτα διαζύγια; Πάμε να τα θυμηθούμε!

undefined

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος
«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους. Γιάννης Λάτσιος – Ελένη Μενεγάκη», με αυτή την ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε το 2009, το διαζύγιο της δεκαετίας, που δεν είναι άλλο από αυτό της Ελένης Μενεγάκηκαι του Γιάννη Λάτσιου.

Απίστευτο! Πασίγνωστος ηθοποιός πήρε διαζύγιο 4 ημέρες μετά το γάμο του!

undefined

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Μετά από αρκετά χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών και έχοντας μετρήσει πολλά χιλιόμετρα μαζί στην παρουσίαση πρωινών εκπομπών σε Mega και ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήραν την απόφαση να χωρίσουν, ένα διαζύγιο πο υσίγουρα δεν περιμέναμε.

undefined

O πραγματικός λόγος για το μεγαλύτερο διαζύγιο της showbiz - H αποκάλυψη ήρθε με δάκρυα

Τζένη Μπαλατσινού-Πέτρος Κωστόπουλος
Ο χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και τουΠέτρου Κωστόπουλου, αναμφίβολα ήταν ένας από τους πιο αναπάντεχους. Το ζευγάρι υπήρξε μαζί για 20 χρόνια, εκ των οποίων τα 18 ήταν παντρεμένοι. Το 2014 μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης στο site τους, δημοσιοποίησαν τον χωρισμό τους.

undefined

Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, είναι το ζευγάρι που το κοινό τους έχει πάντα στο μυαλό του ως ένα. Εκτός από το μουσικό τους πάντρεμα, το 1983 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία. Το 1992 ο χωρισμός τους τάραξε την showbiz, καθώς ήταν το απόλυτο ζευγάρι της εποχής.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!

undefined

Νίκος Κριθαριώτης-Βίκυ Καγιά
Τον Οκτώβριο του 2010 η Βίκυ Καγιά εντυπωσίασε στο γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη. Ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της ελληνικής showbiz και όλα έμοιαζαν να είναι τέλεια. Το 2013 έκαναν την ανατροπή, καθώς ξεκίνησαν τις διαδικασίες για το διαζύγιο τους.

undefined

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις...

Έλλη Κοκκίνου-Παναγιώτης Βασιλειάδης
Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, γνωρίστηκαν το 2000, που η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο μαγαζί του επιχειρηματία. Το 2007 προχώρησαν στο επόμενο βήμα και οδηγήθηκαν στην εκκλησία, όπου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Το 2008 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Αλέξανδρο. Το παραμύθι όμως, δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς το 2010 αποφάσισαν να χωρίσουν.

undefined

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο! Το παιδί που δεν έρχεται και το μεγάλο αγκάθι!

Νατάσα Θεοδωρίδου-Ανδρέας Φουστάνος
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος, απασχόλησαν τα Μέσα με το πολύκροτο διαζύγιο τους, καθώς ήταν κάτι που κανείς δε περίμενε. Το 2006 χώρισαν έχοντας όμως, την κόρη τους Ανδριάνα, η οποία θα τους ενώνει για πάντα.

undefined

Ρούλα Κορομηλά-Νάσος Γαλακτερός
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του 2000. Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την ίδια χρονιά, καταφέρνοντας να κρατήσουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2007 μετά από κοινή τους απόφαση, οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

Top 16: Γάμοι διάσημων που χάλασαν λόγω τρίτου προσώπου! Απιστία μου αμαρτία μου...

undefined

Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος
Η Ναταλία Γερμανού και ο Πέτρος Ίμβριος έχουν υπάρξει ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, ο έρωτας τους ήταν τόσο μεγάλος που οδηγήθηκαν και στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, το 2003 η απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο προκάλεσε έκπληξη και σχολιάστηκε ποικιλότροπος στα περιοδικά και την τηλεόραση.

undefined

Χρήστος Δάντης-Φλώρα Θεοδώρου
Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρουπαντρεύτηκαν το 2007, ωστόσο το 2010 χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά. Το διαζύγιο τους απασχόλησε για αρκετό καιρό τα Μέσα, ενώ για να βρεθεί μια λύση η διαμάχη τους οδηγήθηκε και στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

TAGS