Νίκος Οικονομόπουλος: Κάθε άντρας θα ζήλευε την αμαξάρα του! Δείτε την φωτογραφία - ντοκουμέντο και θα καταλάβετε...

Είναι σαν του Μπάτμαν!

Νίκος Οικονομόπουλος: Κάθε άντρας θα ζήλευε την αμαξάρα του! Δείτε την φωτογραφία - ντοκουμέντο και θα καταλάβετε...

Δείτε την φωτογραφία - ντοκουμέντο και θα καταλάβετε γιατί ο κάθε άντρας θα ζήλευε την αμαξάρα του Νίκου Οικονομόπουλου!

Είναι σαν του Μπάτμαν... Μαύρο και φαίνεται πολύ γρήγορο!

Στην δημοσιότητα πριν λίγα χρόνια βγήκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, όταν ο τραγουδιστής είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από γνωστή καφετέρια των βορείων προαστίων.

Για δείτε το:

Νίκος Οικονομόπουλος: Μακριά από όλους, βρήκε ηρεμία! Το μήνυμά του....

Νίκος Οικονομόπουλος: Κάθε άντρας θα ζήλευε την αμαξάρα του! Δείτε την φωτογραφία - ντοκουμέντο και θα καταλάβετε...

Νίκος Οικονομόπουλος: Στη φόρα όλα! Είχε τρακάρει και στο αμάξι ήταν με γνωστή ηθοποιό!

Στη φόρα όλα για το άγνωστο περιστατικό με το Νίκο Οικονομόπουλο! Είχε τρακάρει και στο αμάξι βρισκόταν μαζί με γνωστή ηθοποιό!

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Θα σας γυρίσουμε περίπου 6 χρόνια πίσω όταν ο τραγουδιστής διατηρούσε σχέση και προσπαθούσε να την κρατήσει κρυφή αλλά ένα συμβάν πρόδωσε τα πάντα!

Ήταν τότε που ήταν στην αρχή της κοινής του ζωής με την Βίκυ Κάβουρα!

Το περιστατικό συνέβη στην παραλιακή! Τι είχε γίνει ακριβώς;

Νίκος Οικονομόπουλος: Στη φόρα όλα! Είχε τρακάρει και στο αμάξι ήταν με γνωστή ηθοποιό!

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα έπινε μέχρι το πρωί! Βίντεο ντοκουμέντο...

Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε δώει το αυτοκίνητό του στην ηθοποιό να το οδηγήσει, μιας και δεν της χάλαγε χατήρι τότε, και υπήρξε σύγκρουση με άλλο αμάξι! Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα εκτός από λίγες υλικές ζημιές!

Ανταλλάχτηκαν στοιχεία με τον αντίστοιχο οδηγό και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του!

Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτός είναι ο σωσίας του! Τον είχε μπερδέψει μέχρι και η γιαγιά του!

Αυτός είναι ο σωσίας του Νίκου Οικονομόπουλου. Τον είχε μπερδέψει μέχρι και η γιαγιά του, αφού η ομοιότητες τους είναι αδιανόητες.

Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρσι όταν ήταν να μπει σε Ελληνικό ριάλιτι, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που είχαν ποζάρει μαζί, με το Twitter να παίρνει "φωτιά" με τις επικές ατάκες.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τραχάνη, τον οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Power of love στον ΣΚΑΙ.

Νίκος Οικονομόπουλος: Μακριά από όλους, βρήκε ηρεμία! Το μήνυμά του....

Βέβαια, η ομοιότητα του με τον Νίκο Οικονομόπουλο δεν είναι άγνωστη στην πατρίδα τους την Πάτρα, αφού και ο τραγουδιστής και ο πρώην παίκτης του Power of Love κατάγονται από εκεί.

Ο Σωτήρης Τραχάνης έχει μιλήσει σε τοπικά πατρινά sites για την ομοιότητά τους και πόσο τον θαυμάζει και μάλιστα έχει αποκαλύψει πως μέχρι και η γιαγιά του Οικονομόπουλου τον είχε δει στον δρόμο και τον είχε μπερδέψει με τον εγγονό της.

Νίκος Οικονομόπουλος σωσίας του τραγουδιστή

Νίκος Οικονομόπουλος: Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδιστής!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν γίνει γνωστός τραγουδιστής! Αποκάλυψη τώρα!

Σε συνέντευξή του στο Star πριν από κάποιο καιρό, ο νεαρός λαϊκός τραγουδιστής, μίλησε για τις δυσκολίες των παιδικών το χρόνων, το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και τις φάσεις κατάθλιψης που περνά, καθώς και το πως ξεκίνησε το τραγούδι.

Λέει, λοιπόν, πως σε μικρή ηλικία δούλευε στο ψαράδικο των γονιών του. Στα 16 με 17 του χρόνια, όμως, κι ενώ εργαζόταν σε μια πιτσαρία, γνώρισε τον υπεύθυνο του πρώτου μαγαζιού στο οποίο δούλεψε σαν τραγουδιστής.
Πως ήρθε το “Dream Show” στη ζωή του; Ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε πως τότε δούλευε στην Κομοτηνή ως τραγουδιστής. Κάποια στιγμή, ενώ κοιμόταν, είδε στον ύπνο του ότι λάμβανε μέρος σε ένα παιχνίδι. Όταν ξύπνησε, άνοιξε την τηλεόραση και “έπεσε” στο trailer του “Dream Show”. Το θεώρησε σημαδιακό και δήλωσε συμμετοχή.
Ο καλλιτέχνης, όμως, πιστεύει πολύ στο Θεό και στην θετική ενέργεια της πίστης του. Λέει πως στο καμαρίνι του έχει πάρα πολλές εικόνες, όχι για στολίδι, αλλά λόγω της βαθιάς του πίστης. Μιλάει με το Θεό και νιώθει ότι λαμβάνει από Αυτόν πολλή θετική ενέργεια.
Ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή και για τις περιόδους κατάθλιψης που περνά, ο τραγουδιστής πιστεύει πως όλος ο κόσμος περνά από φάσεις κατάθλιψης. Για τον εαυτό του πιστεύει πως ο χωρισμός των γονιών του, όταν ήταν μικρός, τον έκανε κυκλοθυμικό κι ενώ τη μια στιγμή είναι καλά κι ευτυχισμένος, την επόμενη μπορεί να νιώθει δυστυχισμένος.
Στα επόμενα του σχέδια είναι, μετά την καλή υγεία και τη δική του άνετη επιβίωση, να κατορθώσει να δημιουργήσει μια δική του οικογένεια.

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του τραγουδιστή! Δεν υπάρχει περίπτωση!

Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου! Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο! Αποκάλυψη τώρα!

Το Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας πράγματα που ίσως και να μην γνωρίζατε για την πολυτάραχη ζωή του συγκεκριμένου προσώπου που πρόσφατα απασχόλησε πολύ τα media με τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή!

Είναι Έλληνας και έχει μεγαλώσει σε μία κωμόπολη έξω από την Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα. Αναδείχθηκε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων "Dream Show – the Music 2", στον οποίο ήταν νικητής. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς και με την Άννα Βίσση στο ξεκίνημά του, σε συναυλίες της στην Αφρική.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984, άρα είναι 35 χρονών!!! Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία.Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, "Dream Show"

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη". Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το "Δεν είσαι εντάξει" "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι".

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο "Και μη γυρίζεις" από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Άκουσα..."

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό!