Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρήστος Δάντης: Διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Αυτή είναι... Την θυμάστε;

Η σχέση αυτή ξεσήκωσε θύελλα στην showbiz!

Χρήστος Δάντης: Διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Αυτή είναι... Την θυμάστε;
STORIES 26.09.2019 15:21

Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που διατηρούσε σχέση ο Χρήστος Δάντης! Την θυμάστε;

Μια αναδρομή στο παρελθόν θα σας κάνουμε για τον τραγουδιστή... Θυμάστε τις γυναίκες που του στιγμάτισαν την ζωή;

Με τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη ο Χρήστος Δάντης είχε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, με τη Φλώρα Θεοδώρου έκανε πολιτικό, ενώ με την τέταρτη γυναίκα του, Τζένη Βουτσίνου, έβαλε στεφάνι πρόσφατα, και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου στη Σύρο στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου της οικογένειας της νύφης, που βρίσκεται στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, στην περιοχή του Γαλησσά. Με την Τζένη ο Χρήστος δηλώνει σήμερα τρελά ερωτευμένος και καμαρώνει τόσο για τη νέα του σύντροφο όσο και για την κορούλα του Μαρίζα, που έχει αποκτήσει μαζί της. Μετά το γιο του Χριστόφορο, καρπό του έρωτά του με την Κατερίνα Τοπάζη, είναι εκείνη που του έχει πάρει τα μυαλά.

Ο θυελλώδης έρωτας με την Γιαγκούση

Χρήστος Δάντης: Διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Αυτή είναι... Την θυμάστε;

Χρήστος Δάντης: Πήγε να πεθάνει! Η αποκάλυψη από τον ίδιο!

Η πρώτη γυναίκα του Χρήστου Δάντη ήταν η Λίτσα Γιαγκούση. Το 1989 η ανερχόμενη τραγουδίστρια γνωρίζει, ερωτεύεται τρελά και παντρεύεται τον επίσης ανερχόμενο τότε συνάδελφό της. Δύο νέα παιδιά με όνειρα, ελπίδες και κοινούς στόχους για το μέλλον που δεν έμελλε να κρατήσουν όμως το γάμο τους για πολύ. Έπειτα από 5 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν και αρχίζουν να κάνουν δηλώσεις ο ένας για τον άλλον, με μάλλον αρνητική χροιά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα αποφεύγουν ακόμα και να συναντηθούν, ενώ περνάνε τουλάχιστον έξι χρόνια μέχρι τη στιγμή που η τραγουδίστρια επισκέπτεται στο μαγαζί που εμφανιζόταν τότε ο πρώην σύζυγός της. Εκείνος της δίνει το μικρόφωνο, τραγουδάνε μαζί και σπάει ο μεταξύ τους πάγος.

«Είναι καλό παιδί ο Χρήστος, είναι κομμάτι της ζωής μου, τον αγαπώ και τον ξέρω πάρα πολύ καλά» δηλώνει μετά τη συμφιλίωση σε συνεντεύξεις της η Λίτσα Γιαγκούση. Όταν συνεργάστηκαν μαζί στα πρώτα βήματα της καριέρας τους εκείνος της έγραψε μεγάλες επιτυχίες εκείνης της εποχής όπως ήταν το «Κέρνα φαρμάκι» και το «Άλα, άλα τα μεγάλα σου». Ύστερα από 10 χρόνια επαγγελματικής απόστασης αποφασίζουν να βρεθούν ξανά μαζί και να κάνουν μια νέα συνεργασία. Έτσι, λοιπόν, ο Χρήστος ξαναγράφει για τη Λίτσα και όλα είναι μέλι γάλα μεταξύ τους.

Ο πόλεμος με την Τοπάζη

Χρήστος Δάντης: Διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Αυτή είναι... Την θυμάστε;

Ένα χρόνο μετά το χωρισμό του από τη Λίτσα Γιαγκούση, ο τραγουδιστής γνωρίζει και ερωτεύεται την Κατερίνα Τοπάζη. Οι εντάσεις την περίοδο που περνούσαν κρίση στο γάμο τους και οι μεταξύ τους αντιπαραθέσεις είδαν το φως της δημοσιότητας και συζητήθηκαν στα τηλεοπτικά παράθυρα gossip εκπομπών. Οι δύο πρώην σύζυγοι που αγαπήθηκαν κάποτε πολύ και έκαναν ένα παιδί, τον Χριστόφορο που και οι δύο λατρεύουν, είχαν χαράξει νέα αρχή με άλλους συντρόφους και είχαν γυρίσει την πλάτη στην έγγαμη ζωή τους.

«Αν δεν είχαμε τεταμένες σχέσεις και διαφωνίες, με την Κατερίνα δεν θα χωρίζαμε. Είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μπορούν να ταιριάξουν. Όμως έχουμε ένα κοινό σκοπό, την ανατροφή του παιδιού. Έχουμε σαφέστατα αντίθετες απόψεις. Αλλά αν δεν τσακωθείς, αν δεν διαφωνήσεις, δεν θα βρεις την λύση». Παντρεύτηκαν το 1996 χώρισαν το 2003, το 2008 η τραγουδίστρια κάνει μια νέα αρχή και ακολουθεί την καρδιά της και τον αγαπημένο της έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία στο Οχάιο, ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου και την προσκαλεί να ζήσει μόνιμα μαζί του στην Αμερική. Η Κατερίνα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει ανοίγοντας πάλι νέο πόλεμο με τον πρώην άντρα της για το παιδί. Έπειτα από έναν ακόμη έντονο νέο κύκλο διαφωνιών τελικά ο Χριστόφορος ακολουθεί τη μητέρα του και ζει μόνιμα μαζί της εκεί, ενώ επισκέπτεται τον μπαμπά του σε περιόδους εορτών αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που πραγματικά του δίνει μεγάλη χαρά αφού τώρα πια μπορούν να κάνουν κολλητή παρέα.

«Δεν ήταν ο άντρας της ζωής μου»

Με την Κύπρια τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ο Χρήστος Δάντης ερωτεύεται επίσης τρελά και παντρεύονται σχεδόν αμέσως. Εκείνη δουλεύει για λίγο χρονικό διάστημα και αποφασίζει να σταματήσει το τραγούδι μόλις ανοίγει σπίτι με τον καλό της. Όμως, ούτε και αυτή η σχέση έμελλε να στεριώσει και να μπορέσει το ζευγάρι να ζήσει για πολύ μαζί. Δύο χρόνια και κάτι ήταν αρκετά για να σκάσει η βόμβα ότι χωρίζουν.

Ο δικαστικός αγώνας που ακολούθησε κράτησε περίπου έναν χρόνο και έφερε πολλές φορές τις δύο πλευρές αντίπαλες στα δικαστήρια. Ένας γάμος, ένα γυναικείο τρίτο πρόσωπο, ένα διαζύγιο, ένα σπίτι να ψάχνει κάτοχο και η εξέλιξη στις αίθουσες των δικαστηρίων.... Αυτή είναι με λίγα λόγια η αρχή και το τέλος στη σχέση του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου με αποκορύφωμα τη δήλωση εκείνης «Ο Δάντης δεν είναι ο άντρας της ζωής μου» αλλά και εκείνου «Ο γάμος μου με τη Φλώρα ήταν ένα μεγάλο λάθος». Έπειτα από πολλά δικαστήρια και προβλήματα το ζευγάρι χωρίζει και η Φλώρα τώρα πια δηλώνει ευτυχισμένη και χαρούμενη έχοντας δίπλα της έναν άλλον σύντροφο. Όσο για τον τραγουδιστή; Η Τζένη έχει ήδη μπει στην ζωή του και ένας νέος έρωτας και γάμος έχει μόλις ξεκινήσει.

Χρήστος Δάντης: "Καταστράφηκε" ο τραγουδιστής! Πολύ δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

"Καταστράφηκε" ο τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης! Πολύ δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα!

Λίγο πριν τον γάμο του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real έπεσαν τίτλοι τέλους στην σχέση του Χρήστου Δάντη και της Ναταλίας Ντουσοπούλου!

Χρήστος Δάντης:

Οι δυο τους συγκατοικούσαν και σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή ζούσαν σαν παντρεμένοι!

"Είμαι με μια γυναίκα που καταλαβαινόμαστε και έχουμε το ίδιο γούστο σε όλα. Μένουμε μαζί ενώ εκείνη έχει διακοσμήσει το σπίτι μας! Πες ότι είμαι παντρεμένος, ζούμε και είμαστε καλά!" είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Όλα άλλαξαν όμως τον τελευταίο μήνα καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους! Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν έχουν ξεκαθαριστεί, η επικοινωνία ωστόσο μεταξύ τους παραμένει αφού έχουν συμφωνήσει να μείνουν δυο καλοί φίλοι!

Χρήστος Δάντης: Οι δύσκολες στιγμές του γιου του! Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές για τον γιο του τραγουδιστή, Χρήστου Δάντη! Τι συνέβη; Αποκλειστικές δηλώσεις μόνο στο Youweekly.gr! Αποκάλυψη τώρα!

Καρφώθηκε στις καρδιές των τηλεθεατών ως πρωτοεμφανιζόμενος στο «Τατουάζ» και στην τηλεόραση γενικότερα σε ηλικία 19 ετών.

Ο Christopher Vee ή Χριστόφορος Βλαχάκης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, συστήνεται μέσα από το Youweekly.gr μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια στην Αμερική όταν βρήκε καταφύγιο στη μουσική, για την κοινή συμβουλή που του έδωσαν οι γονείς του, Χρήστος Δάντης και Κατερίνα Τοπάζη, αλλά και πώς βίωσε το μεταξύ τους διαζύγιο.

Χρήστος Δάντης: Δύσκολες ώρες για τον γιο του! Τι συνέβη;

Ήταν δύσκολο να αλλάξεις περιβάλλον πηγαίνοντας στην Αμερική όταν ήσουν 8 χρόνων;

Δεν το συζητάω καν, ήταν πολιτισμικό σοκ. Πήγα σε ένα μέρος όπου δεν ήξερα τίποτα και κανέναν, δεν ήξερα τη γλώσσα και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κόσμο. Μέχρι να μάθω αγγλικά και να κάνω φίλους ήταν κόλαση.

Ο πατέρας σου είπε πρόσφατα: «Όταν έφυγε ο γιος μου στο εξωτερικό πήγα να πεθάνω». Στο είχε δείξει;

Δεν μου το είχε δείξει, γιατί σίγουρα θα είχε επηρεάσει και τη δική μου επιλογή. Το ξέρω, όμως, επειδή το συζητήσαμε μετά από χρόνια, ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνον.

Ποια ήταν η σχέση σου με τα υπόλοιπα παιδιά;

Στην αρχή ήταν δύσκολα. Τα παιδιά ήταν εναντίον μου, έλεγαν «ποιος είναι αυτός, από πού ήρθε», τους έλεγα ότι είμαι από την Ελλάδα και δεν ήξεραν τι είναι η Ελλάδα. Με κορόιδευαν και γίνονταν βίαιοι, είχαμε σπρωξίματα και καβγάδες σε διαλείμματα ή μετά το σχολείο. Τότε δεν μίλαγα σε κανέναν, ζούσα στη δική μου «φούσκα». Σίγουρα ήταν λάθος, έπρεπε να το είχα πει στη μάνα μου ή σε κάποιον καθηγητή.

Χρήστος Δάντης: Δύσκολες ώρες για τον γιο του! Τι συνέβη;

Για πόσο συνεχίστηκε αυτό;

Σίγουρα για 8-9 μήνες. Την πρώτη μέρα που πήγα σχολείο ο καθηγητής μου είχε μεταφράσει ένα τεράστιο κείμενο από τα αγγλικά στα ελληνικά για να με καλωσορίσει στη χώρα. Από εκεί άρχισαν τα παιδιά να λένε ότι υπήρχε ευνοϊκή μεταχείριση και πιστεύω ότι αυτό έφταιγε για την αντιμετώπιση που είχαν απέναντί μου. Μετά έγινα φίλος τους όμως.

Συνέντευξη: Απο τον Γιώργο Κακογιάννη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Xρήστος Δάντης: Δημόσιο ξέσπασμα! «Μ@@@ιά της λάσπης, ποταπά υποκείμενα»!

Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης! «Θα του δώσω δύο χαστούκια...»

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share