Master Chef: Με αυτή την παίκτρια δεν ασχολήθηκε κανείς! Τους τα «έσκασε» και είναι πρώτο όνομα στο εξωτερικό!

Δεν παίζει να την θυμάστε ούτε εσείς! Σιγανό ποταμάκι...

Master Chef: Με αυτή την παίκτρια δεν ασχολήθηκε κανείς! Τους τα «έσκασε» και είναι πρώτο όνομα στο εξωτερικό!

Μοιάζει απίστευτο αλλά με αυτή την παίκτρια του Master Chef δεν ασχολήθηκε κανείς! Τους τα «έσκασε» και είναι πρώτο όνομα στο εξωτερικό, όπου και κάνει διεθνή καριέρα!

Η ίδια, είχε δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του Mega και όταν έφυγε, κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της. Ωστόσο σήμερα, έχει γίνει πρώτο όνομα!

Πρόκειται για την 32χρονη Βικτώρια Κασάρχις που γεννήθηκε στην Ελλάδα, έφυγε στα 6 της για την Αμερική και τώρα επέστρεψε στο Roswell (μια πόλη κοντά στο Νέο Μεξικό) προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. «F & B Management, Wine Specialist, bar mixologist και Restaurant Management» είναι τα καθήκοντα της Βικτώριας στο Infinite restaurant group μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων στις ΗΠΑ.

Master Chef: Αυτή η παίκτρια ήταν τυφλή και τους είχε συγκινήσει όλους! Την θυμάστε;

Μάλιστα η Βικτώρια προσέθεσε στους καταλόγους του εστιατορίου και το αγαπημένο της πιάτο: Χτένια σοτέ με κρασί και αρωματικά με ριζότο λαχανικών και μασκαρπόνε.

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έχασε τη νίκη από τα χέρια του! Σήμερα είναι κούκλος και επιχειρηματίας!

Αυτός ο παίκτης από το Master Chef, έχασε τη νίκη από τα χέρια του αλλά σήμερα είναι κούκλος και επιχειρηματίας!

Τον θυμάστε; Ήταν φιναλίστ στο πρώτο MasterChef. και έχασε την νίκη από τον Άκη Πετρετζίκη, τον φίλο του, όμως η αξία τους ως μάγειρας αλλά και ως χαρακτήρας εκτιμήθηκε τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τους κριτές και «δασκάλους» του.

Ο λόγος φυσικά για τον Μιχάλη Καλαβρινό, που τότε ήταν μόλις 26 ετών, όμως δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Ο ίδιος είχε στόχους και όνειρα και μίλησε στην Σπυριδούλα Τριάντου και στο ένθετο Secret για τη ζωή του...

Ο ίδιος βρίσκεται πλέον στις Κάννες και ηγείται της πολύ διάσημης κουζίνας του εστιατορίου Medusa.

Ας πάρουμε όμως τα πράματα με τη σειρά γιατί από το 2010 που προβλήθηκε το πρώτο MasterChef στο Mega, έγιναν πολλά και χάσαμε για κάποια περίοδο τα ίχνη του. Λίγους μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 26χρονος σεφ, μαζί με τον συμπαίκτη και φίλο του σήμερα Γιάννη Μάργαρη, μετακόμισαν στην κρητική πόλη και εργάστηκαν σε εστιατόριο ξενοδοχείου, το μενού του οποίου έχει επιμεληθεί ο Λευτέρης Λαζάρου. Φυσικά ο γνωστός σεφ τους είχε επιλέξει.

Master Chef - αποκλειστικό: Αυτή η κουκλάρα είναι αδερφή ομοφυλόφιλης πρώην παίκτριας! Δεν μοιάζουν καθόλου...

Επόμενο του βήμα να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα. Να ανοίξει το δικό του εστιατόριο στον τόπο του, την Πτολεμαΐδα. Όμως μετά από ενάμιση χρόνο «κατεβάζει ρολά», εξαιτίας των οικονομικών συγκυριών που επικρατούν στη χώρα μας: «Είναι παράλογο να έχεις μαγαζί στην Ελλάδα. Δουλεύεις για τους φόρους» εξηγεί στο Secret και δεν είναι καν στα σχέδια του να κάνει κάτι στο μέλλον «Για κανένα λόγο δεν θέλω να ανοίξω κάτι… Τουλάχιστον τώρα» τονίζει.


Πώς έφτασε όμως στις Κάννες; Σε ένα μέρος που πολλοί θα ήθελαν να εργαστούν; Και σίγουρα αρκετοί θα τον ζηλεύουν; «Γνωριστήκαμε με τον Γιάννη Κιόρογλου, μου έκανε την πρόταση και κατάλαβα πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία» εξηγεί. Πρόκειται για τον 38χρονο σεφ που έχει αγκυροβολήσει την τελευταία εξαετία στη νησίδα Île Sainte-Marguerite, απέναντι ακριβώς από την ακτή των Καννών.

Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Κάννες, Ελλάδα και Καραϊβική και ετοιμάζεται να επεκταθεί σε Ντουμπάι και όχι μόνο «Δεν υπάρχει διαφορά στη δουλειά. Και στην Ελλάδα το ίδιο σκληρά εργαζόμουν και πολλές ώρες απλά εδώ είναι τα πράγματα πιο οργανωμένα. Εδώ θα μείνω μέχρι το Σεπτέμβριο και μετά θα επιστρέψω στην Ελλάδα όπου διδάσκω στα ΙΕΚ Δέλτα» δηλώνει, ενώ η συνεργασία του δεν σταματά, αφού θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Όμως… διαφορά στα χρήματα υπάρχει; Πληρώνεται καλά; «Ναι είναι πολύ καλά τα χρήματα εδώ».

Το Medusa είναι ένα μαγαζί για απαιτητικούς πελάτες. Είναι από τα πιο ακριβά και φυσικά όσοι το επισκέπτονται είναι πολύ πλούσιοι. Συνήθως έχουν έρθει με το… κότερό τους και βγαίνουν βόλτα για φαγητό «Οι πελάτες είναι διάσημοι. Οι λογαριασμοί μεγάλοι, στο φεστιβάλ πήγαμε πολύ καλά. Έγινε χαμός. Είναι τεράστια ευκαιρία να εργάζεσαι εδώ και από θέμα φορολογίας είναι αρκετά καλά. Οι συνθήκες πολύ καλές. Δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα». Το σημαντικό είναι πως ότι απολαμβάνουν είναι από ελληνικά χέρια: «Είναι η φιλοσοφία της εταιρείας τέτοια. Θέλουν να είναι όλοι οι σεφ Έλληνες γιατί πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι» εξηγεί ο Μιχάλης.

Οκτώ χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο MasterChef νιώθει κερδισμένος; «Ναι γιατί έκανα γνωριμίες. Αυτό είναι το σημαντικό για να προχωρήσεις. Εμείς τότε στο πρώτο, ούτε τι είναι τηλεόραση γνωρίζαμε, ούτε την πονηριά είχαμε, ούτε καν είχαμε μπει να δούμε το αμερικάνικο…» εξηγεί.

Η τηλεόραση τον ενδιαφέρει; «Όχι γιατί χρειάζεται πολύ χρόνος και εγώ δεν τον έχω. Προτιμώ να είμαι σε μια κουζίνα». Ο Μιχάλης έχει προτάσεις για να ανοίξει ξανά κάτι στην Πτολεμαΐδα αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια του. «Όταν έχεις οικογένεια σκέφτεσαι πολύ το βήμα που θα κάνεις» εξηγεί.

Δείτε τον:

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έχασε τη νίκη από τα χέρια του! Σήμερα είναι κούκλος και επιχειρηματίας!Master Chef: Αυτός ο παίκτης έχασε τη νίκη από τα χέρια του! Σήμερα είναι κούκλος και επιχειρηματίας!

Αγνώριστη! Η Ασημίνα του «Master chef»... άλλαξε το πρόσωπό της! Η παραμορφωμένη από τα φίλτρα φωτογραφία!

Η Ασημίνα του «Master chef»... άλλαξε το πρόσωπό της και έγινε αγνώριστη! Δείτε την παραμορφωμένη από τα φίλτρα φωτογραφία!

Στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής του STAR, όπου απολαμβάναμε στους τηλεοπτικούς δέκτες του Star Channel, υπήρχαν πολύ δυνατές συμμετοχές. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι συμμετέχοντες αρκετά ταλαντούχοι και ικανοί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά σίγουρα τα πράγματα ήταν υπό έλεγχο, από τους εξαιρετικούς σεφ.

Μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε, όχι μόνο από τις μαγειρικές της ικανότητες, ούτε και από την έντονη θέληση και πάθος, αλλά και για την εξαιρετικά εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Βίντεο αποκάλυψη: Το "σπίτι" του Master Chef βρίσκεται ανάμεσα σε ερείπια!

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι, την ξανθιά σεφ, που έκλεψε τις καρδιές του ανδρικού πληθυσμού!

Δείτε την με φίλτρο, όπου προσδίδει φακίδες και πιο…πλούσια χείλη. Εμείς σίγουρα την προτιμούμε όπως είναι στην πραγματικότητα.

Αγνώριστη! Η Ασημίνα του «Master chef»... άλλαξε το πρόσωπό της! Η παραμορφωμένη από τα φίλτρα φωτογραφία!

Αγνώριστη! Η Ασημίνα του «Master chef»... άλλαξε το πρόσωπό της! Η παραμορφωμένη από τα φίλτρα φωτογραφία!

Master Chef: Θα πάθετε "εγκεφαλικό"! Αυτός είναι ο σύντροφος της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας!

Θα πάθετε "εγκεφαλικό"! Αυτός είναι ο σύντροφος της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του παιχνιδιού μαγειρικής, Master Chef!

Απασχόλησε πολύ τόσο όσο κατά την διάρκεια που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του STAR αλλά και όσο ήταν έξω, με τις φωτογραφίες της στο instagram...

Πρόσφατα εθεάθη σε γνωστό μαγαζί με τον αγαπημένο της! Νέα σχέση που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα...

Master Chef: Θα πάθετε

Ο λόγος, φυσικά, για την Ασημίνα Ουστάλλι!

Master Chef: Αυτή η παίκτρια ήταν τυφλή και τους είχε συγκινήσει όλους! Την θυμάστε;

Master Chef: Θα πάθετε

Master Chef: Τα 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ασημίνα!

Τα 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ασημίνα Ουστάλλι του Master Chef θα τα διαβάσετε εδώ!

Αυτή είναι, λοιπόν, η Ασημίνα!

H Ασημίνα του Μaster Chef τραβάει τα ανδρικά βλέμματα και το φλερτ της με τον Πανούλη είναι από τα viral θέματα στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR!

Εμείς σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Ασημίνα Ουστάλλι!

  1. Στις οντισιόν ο Σωτήρης Κοντιζάς την είχε απορρίψει λόγω της εμφάνισής της, όμως τελικά εκείνος την πήρε στην ομάδα του.
  2. Την αποκαλούν «κατσαρίδα», καθώς επιβιώνει μετά από κάθε διαδικασία αποχώρησης.
  3. Τη δήλωση συμμετοχής στο «MasterChef» έκανε η παρέα της στην κουζίνα που δούλευε.
  4. Η μαγειρική για εκείνη είναι ένα... όνειρο.
  5. Μέντορα θεωρεί τον άνθρωπο που θα την κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό της.
  6. Δηλώνει δυναμική, δημιουργική και πεισματάρα.
  7. Στον... έρωτά της θα μαγείρευε μια ταλιάτα με πουρέ από δυόσμο, μέντα, φρέσκο κρεμμύδι και σπαράγγι.
  8. Αυτό που της δίνει δύναμη κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού είναι η σκέψη πως οι δικοί της άνθρωποι εκτός παιχνιδιού την αγαπούν και πιστεύουν σε εκείνη.
  9. Αν ήταν υλικό της κουζίνας, τονίζει πως θα ήταν γλυκιά σοκολάτα.
  10. Από τα πρώτα επεισόδια έχει δείξει την αδυναμία της στον Πάνο Τόγια, τονίζοντας πως είναι όμορφος και... καθαρός και πως κάθε κορίτσι θα ήθελε να τον έχει στο πλάι της.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της πρώην παίκτριας του Master Chef! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Η εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Master Chef, Ασημίνας Ουστάλλι ανατριχιάζει! Μίλησε για το τραγικό δυστύχημα που στάθηκε καταπέλτης και της άλλαξε την ζωή!

Η όμορφη Ασημίνα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής του Master Chef.

Η ίδια εχθές (08/10) το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv και αποκάλυψε πτυχές της ζωής της που δεν γνωρίζαμε.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Μεταξύ άλλων η Ασημίνα έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την μητέρα της, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως έμαθε τυχαία σε ηλικία 16 ετών πως η βιολογική της μητέρα είχε φύγει από τη ζωή από ένα τραγικό δυστύχημα, στην Αλβανία.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Η Ασημίνα έχασε την μητέρα της όταν ήταν δύο χρονών, με ένα άγριο άλογο το οποίο την έσυρε όταν αυτή πήγε να το πάρει.

Ο πατέρας της Ασημίνας μετά τον τραγικό χαμό της γυναίκας του ξαναπαντρεύτηκε και η μητριά της έγινε πραγματική μητέρα για την ίδια, που δεν την ξεχωρίζει.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Όπως ισχυρίζεται η Ασημίνα το σημαντικό αυτό γεγονός το έμαθε όταν ήταν 16 ετών, εντελώς τυχαία.

«Θύμωσα πάρα πολύ όταν το έμαθα, έφυγα από το σπίτι» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Σταδιακά, κατάλαβε τους λόγους που δεν της είπαν κάτι.

Ασημίνα Ουστάλι: Το άκρως "απαγορευμένο" βίντεο της παίκτριας του Master Chef!

Η Ασημίνα Ουστάλι του Master Chef ανέβασε ένα άκρως "απαγορευμένο" βίντεο και προκάλεσε πανικό!

Είχε ταράξει τα πλήθη από την παρουσία της στον διαγωνισμό μαγειρικής και συνεχίζει να αναστατώνει!

Χθες, η Ασημίνα πήγε για μπάνιο και εκτός από την καυτή φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram αποφάσισε να... αποτελειώσει τους followers της!

Η πρώην παίκτρια του Master Chef ανέβασε και ένα βίντεο άκρως απαγορευμένος για... καρδιακούς!

Δείτε το!

Master Chef: Αγνώριστη και... νεότερη αυτή η παίκτρια! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της σήμερα!

Αγνώριστη και... νεότερη αυτή η παίκτρια του Master Chef! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της σήμερα! Ξεχάστε όσα ξέρατε!

Απασχόλησε πολύ με την συμπεριφορά της αλλά και με τις μαγειρικές της ικανότητες η Μάγκυ Ταμπακάκη! Πλέον μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, από την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως έκανε μια αλλαγή που μάλλον καλό της έκανε!

Άλλαξε τα μαλλιά της φυσικά! Τα έχει ανοίξει αρκετά για τα συνηθισμένα της και τα έχει αφήσει να μακρύνουν λίγο...

Σωτήρης Κοντιζάς: Μας συστήνει πρώτη φορά τον κούκλο γιο του και «λιώνουμε»!

Master Chef: Αγνώριστη και... νεότερη αυτή η παίκτρια! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της σήμερα!

Εμάς μας αρέσει πάρα πολύ έτσι! Εσάς;

Master Chef: Αγνώριστη και... νεότερη αυτή η παίκτρια! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της σήμερα!