Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το γνωστό μοντέλο με το οποίο διατηρούσε σχέση! Γοητευτικός και κούκλος...

Πασίγνωστος και τώρα... επιχειρηματίας!

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το γνωστό μοντέλο με το οποίο διατηρούσε σχέση! Γοητευτικός και κούκλος...

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το γνωστό μοντέλο με το οποίο διατηρούσε σχέση η Βίκυ Καγιά! Γοητευτικός και κούκλος...

Η μεγάλη περιπέτεια της παρουσιάστριας του STAR με το μόντελινγκ ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν μια μέρα κατέβηκε στο κέντρο του Χαλανδρίου, όπου και έμενε, για ν' αγοράσει βιβλία για το σχολείο της. Ένας άγνωστος άντρας τη σταµάτησε και τη ρώτησε αν είναι µοντέλο. Ήταν µόνο 14 ετών, αλλά το μικρόβιο ήθελε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να μπει μέσα της.

Βίκυ Καγιά: Κοντεύουν να αδειάσουν τα ράφια των Η&Μ για το πουκάμισο που φόρεσε! Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!

Είμαστε στο 1992 και η Βίκυ αρχίζει να χτυπάει πόρτες που ανοίγουν διάπλατα μπροστά στη φυσική ομορφιά της, τις τέλειες αναλογίες της, τη φρεσκάδα της και το αφοπλιστικό της χαμόγελο, ένα εκρηκτικό μείγμα αθωότητας και αισθησιασμού που άφηνε τους πάντες άφωνους. Το πρωί πήγαινε σχολείο και τα απογεύµατα δούλευε. Δούλευε αδιάκοπα και ακούραστα και πολύ σύντομα η φήμη της γιγαντώθηκε, τόσο λόγω της ηλικίας της όσο και λόγω του γεγονότος ότι ποτέ δεν απέρριπτε δουλειά λόγω φόρτου. Σύντομα έγινε η αγαπημένη όλων των ΜΜΕ της εποχής που την αποθέωναν. Ταυτόχρονα έγινε η πιο «αντιπαθής» και αντιδημοφιλής κοπέλα στο σχολείο της, όπου οι συμμαθήτριές της τη ζήλευαν και δεν το έκρυβαν. Η Βίκυ δάγκωνε τα χείλη όταν πήγαινε στο σχολείο και το έβρισκε γεμάτο από φωτογραφίες της, κολλημένες στους τοίχους και συνοδεία προσβλητικών σχολίων. Ήταν κι αυτό ένα μάθημα ζωής απ' αυτά που την ατσάλωσαν. Το πρώτο της εξώφυλλο το έκανε στα «Πρόσωπα» και η πρώτη της πασαρέλα ήταν µε ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη και τακούνια που δεν µπορούσε να συνηθίσει με τίποτα. Άµαθη ακόµα στο µακιγιάζ και στο στηµένο χτένισµα, δεν σταµατούσε να προσπαθεί, να αντιγράφει πόζες και να τις κάνει δικές της. Χάζευε τα διεθνή περιοδικά μόδας και ονειρευόταν τον εαυτό της σε αυτά. Ήταν παραπάνω κι από αποφασισμένη και τρομερά «δουλευταρού», κάτι που απαιτεί και σήμερα από τις κοπέλες του GNTM. Είναι καλεσμένη σε όλες τις εκπομπές της εποχής και όσοι τη γνωρίζουν από κοντά έχουν να λένε για τη σεμνότητα και τον επαγγελματισμό της. Κανείς δεν πιστεύει ότι η Βίκυ είναι μόλις 15, 16, 17 ετών και ήδη συμπεριφέρεται σαν φτασμένη επαγγελματίας. Τότε, στην εφηβεία, ήρθε και η πρώτη σχέση με το συνάδελφό της, επίσης μοντέλο, Μάνο Μελετίου.

Παράλληλα με τις φωτογραφίσεις κάνει και διαφημιστικά σποτ για μεγάλες εταιρείες και πλέον αρχίζει να βγάζει και σημαντικά χρήματα. Κλείνοντας τα 18 της χρόνια, τίποτα πλέον δεν μπορεί να τη σταματήσει, ούτε η μητέρα της. Μετακοµίζει μόνιμα στο Παρίσι, μένει εκεί για τέσσερα χρόνια, φεύγει για την Αµερική για άλλα πέντε και έναν ακόµα χρόνο στο Λονδίνο. Γνωρίζει τη µόδα από την καλή και την ανάποδη, στο χιλιομετρικό πλέον βιογραφικό της φιγουράρουν συνεργασίες µε τους οίκους Lagerfeld, Chanel, Dior, Ungaro, Thierry Mugler, Vivian Westwood, Valentino, αλλά και εξώφυλλα στα κορυφαία περιοδικά της γης, όπως Vogue, Madame Figaro, Marie Claire και Elle.

Η ίδια βέβαια δεν θυμάται και στρωμένο με ροδοπέταλα το δρόμο προς την κορυφή: «Θεωρώ ότι προδόθηκα αρκετά από ατζέντηδες, πρακτορεία, φίλους, πρώην συζύγους και από την ίδια μου την οικογένεια», έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της, δίνοντας συνοπτικά το στίγμα του πώς έζησε εκείνη τα πράγματα πίσω από τη λάμψη των φώτων. «Σε όλη μου την πορεία, μαζί με τα καλά έρχονταν και πολλά χαστούκια. Χτυπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν επίμονο παιδί και δεν εγκατέλειψα. Μακάρι να το περάσω και στην κόρη μου αυτό, να μην εγκαταλείπει ποτέ. Ακόμη κι όταν ο κόσμος γύρισε ανάποδα, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν εγκατέλειψα. Είμαι χορτάτη, δεν υπάρχει η λέξη «ζήλια» στο λεξιλόγιό μου. Δεν μπορώ να ζηλέψω», λέει.

Στην Αμερική ήρθε και ο πρώτος ουσιαστικά μεγάλος έρωτας, η πρώτη αληθινή σχέση, όταν γνώρισε το Γάλλο Γούλφραν Κερέλ, έναν από τους πιο επιτυχημένους «ανιχνευτές» νέων μοντέλων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Είχε το πιο ζεστό χαμόγελο και τα πιο φωτεινά μάτια που είχα αντικρίσει ποτέ στη ζωή μου. Ο Γούλφραν είναι ευγενικός και αβρός σε κάθε του κίνηση, γιατί ό,τι κάνει το κάνει με την καρδιά του, και αυτό με κέρδισε», είπε η ίδια για τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί για 4 ολόκληρα χρόνια. Ίσως ο χωρισμός τους να ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει, ίσως η απόφασή της να επιστρέψει να ήταν η αιτία του χωρισμού, αυτό δεν το έμαθε ποτέ κανείς, η Βίκυ δεν μιλάει ποτέ σε τόσο βάθος για τα προσωπικά της... Όπως δεν μίλησε ποτέ και για τη σχέση που είχε για ένα διάστημα με το Λεωνίδα Κόση, γιο του Κύπριου υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Νίκου Κόση, επί κυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη.

Πηγή: ratpack.gr

Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Κι όμως, η Βίκυ Καγιά έχει «δίδυμη» και είναι η αδερφή του Ηλία Κρασσά! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε εσείς; Γιατί εμείς... δυσκολευτήκαμε πολύ!

Η αδερφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη έχει τη δική της επιχείρηση, που λέγεται Τhe Secret Garden. Η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με τα λουλούδια, δημιουργώντας μοναδικές ανθοδέσμες και διακοσμητικές συνθέσεις για γάμους και άλλα events.

Η Βαλεντίνη ήταν αυτή μάλιστα που επιμελήθηκε την ανθοδέσμη της Βίκυς Καγιά, όταν παντρεύτηκε με τον Ηλία Κρασσά το καλοκαίρι του 2014 στο Παρίσι.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα των 2.950 ευρώ που έχει αφήσει ιστορία!

Εκτός από το ταλέντο της στις επιχειρήσεις και τη δημιουργικότητά της στην τέχνη της, εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε πως η Βαλεντίνη Κρασσά είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Αν και δεν μοιάζει ιδιαιτέρως με τον αδερφό της, τα ανοιχτά χρώματά της θυμίζουν ιδιαίτερα την ανιψιά της Μπιάνκα αλλά και την Βίκυ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά "παγωτό"...

Θα μείνετε απλά "παγωτό" με την σπιταρόνα της Βίκυς Καγιά και του Ηλίας Κρασσά! Αυτή είναι και εκεί στεγάζουν την αγάπη τους!

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες είτε από επαγγελματικές στιγμές είτε από οικογενειακές!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της που η ίδια μας έχει δείξει.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά: Θα "παγώσετε" με την αυτοκινητάρα του άντρα της, Ηλία Κρασσά! Δείτε την!

Θα "παγώσετε" με την αυτοκινητάρα του άντρα της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά! Δείτε την μέσα από υπέροχες φωτογραφίες!

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες είτε από επαγγελματικές στιγμές είτε από οικογενειακές!

Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε και δυο τρεις στις οποίες είναι ευδιάκριτο το αυτοκίνητο της οικογένειας! Βγαλμένο από άλλα χρόνια...Δείτε το:

Βίκυ Καγιά: Θα

Βίκυ Καγιά: Θα

Βίκυ Καγιά: Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του άντρα της! Κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ!

Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του άντρα της Βίκυς Καγιά. Κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ και πολλοί θα ήθελαν να είναι δικό τους.

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Βίκυ Καγιά: Άγριος καβγάς μπροστά της! Πήγε να αρπάξει την κομμώτρια από τα... μαλλιά!

Ωστόσο, πολλές φορές οι paparazzi την έχουν "τσακώσει" σε δημόσιες εμφανίσεις, που έχει πραγματοποιήσει με τα παιδιά και τον σύζυγο της, από την αρχή κιόλας της σχέσης τους.

Σε μια από αυτές, είχαμε δει και το αμάξι που έχει! Μας έπεσε πραγματικά το σαγόνι αφού είναι Porsche και κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ.

Βίκυ Καγιά: Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του άντρα της!

Βίκυ Καγιά: Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του άντρα της!

Βίκυ Καγιά: Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του άντρα της!