Τραγικό! Στη σειρά "Τατουάζ" είχαν κάνει ένα λάθος που παραλίγο να τους στοιχίσει ακριβά! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Εσύ το είχες δει;

Τραγικό! Στη σειρά

Στη σειρά "Τατουάζ" είχαν κάνει ένα τραγικό λάθος που παραλίγο να τους στοιχίσει ακριβά! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Μια απίστευτη γκάφα έκανε η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του Alpha και του Αντρέα Γεωργίου "Τατουάζ".

Συγκεκριμένα σε επεισόδιο παρουσίασαν τον προφυλακισμένο για την πολύκροτη υπόθεση της μαφίας των «Gipsy Kings» Αλέξανδρος Αγγλούπα ως σεσημασμένο εν αγνοία του. Το περιστατικό έφτασε στα αφτιά του και αναμένετε να κινηθεί νομικά.

Ο Αγγλούπας εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017, μαζί με τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη σχετική δικογραφία με τα ψευδώνυμα "Σέφκης", "Χηλάς" και "Νενές", αντίστοιχα. Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27 του σχετικού επεισοδίου η σειρά μεταφέρει τον τηλεθεατή σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου μια γυναίκα καλείται να προβεί σε διαδικασία αναγνώρισης."Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον", αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των ανθρώπων του φερόμενου κυκλώματος.

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο! Αυτό είναι το λάθος που είχαν κάνει στη σειρά 'Τατουάζ' και παραλίγο να τους κοστίζει πολύ ακριβά!

ΣΚΑΙ: «Βόμβα»! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!!

Πηγή από το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρει στον "Ελεύθερο Τύπο" ότι η σκηνή έγινε αντιληπτή από φιλικό του πρόσωπο, που ενημέρωσε αμέσως τον ίδιο σχετικά με την υπόθεση. «Ήταν σοκαριστικό. Υπάρχουν κατηγορίες για μια υπόθεση, δεν υπάρχει καταδίκη και παρουσιάστηκε σαν σεσημασμένος», επισημαίνει.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνεργάτες του Γεωργίου υποπίπτουν σε τέτοιου είδους σφάλμα. Ως γνωστόν κατά το παρελθόν στην τηλεοπτική σειρά "Μπρούσκο" χρησιμοποίησαν φωτογραφία της Αμερικανίδας παρουσιάστριας Ellen Degeneres και μάλιστα από την εποχή που η ίδια πήγαινε στο σχολείο. Τότε η παρουσιάστρια σχολίασε το περιστατικό με χιούμορ σε αντίθεση με την κατάσταση που θα αντιμετωπίσει ο Αντρέας Γεωργίου τώρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από την σειρά «Τατουάζ»! Είναι γνωστή και δεν σας πάει το μυαλό! Πλάκα κάνεις τώρα...

Το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο το 2017, αλλά κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Δέσποινα Καλπάκη- αδελφή της Χρύσας Καλπάκη- και τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο από την πολύχρονη φιλία του αλλά και συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη, που είχαν πάνω από ένα χρόνο σχέση.

Η Χρύσα Καλπάκη και η Δέσποινα είναι αχώριστες περνούν πολλές ώρες μαζί!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Δανάη Παππά: H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό της!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

"Τατουάζ": Αυτά είναι τα 2 τραγικά λάθη που έγιναν στην σειρά και δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Αυτά είναι τα 2 τραγικά λάθη που έγιναν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Τατουάζ" και δεν πήρε χαμπάρι κανείς! Έχουμε φωτογραφίες - απόδειξη!

Είναι εμφανές ακόμα και στο μάτι του πιο άπειρου τηλεθεατή ότι μιλάμε για μια πολύ ακριβή παραγωγή, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε Ελλάδα και Λονδίνο, τα οποία ανεβάζουν το κόστος στα ύψη.

Στα αρνητικά το γεγονός ότι η σειρά θύμιζε το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου με τα συνεχή τραγούδια (πάνω από 15) αλλά και οι άνευρες ερμηνείες των ηθοποιών. Ειδικά το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών και η σύγκριση με την ερμηνεία της πολύπειρης Εβελίνας Παπούλια, σίγουρα δεν το κολάκευε καθόλου.

Όσο για την υπόθεση, μιλάμε για απλή καθημερινή ιστορία. Σε ποια δεν έχει συμβεί να γνωρίσει έναν παιδαρά στο Facebook να αφήσει τον άντρα της για να πάει να τον βρει στην Αίγινα, να κάνει σε μια μέρα τατουάζ το όνομά του, να τον χάσει μετά επειδή κατηγορείται για δολοφονία και από την απόγνωσή της να πάει να φουντάρει από έναν γκρεμό; Δυο-τρεις φορές την εβδομάδα συμβαίνει σε όλους…

Όσο για τη σκηνοθεσία, το πρώτο επεισόδιο είχε τρία λαθάκια! Ποια ήταν αυτά;

Τι φοράς τον Ιούνιο

Ιούνιο μήνα στην Αίγινα που σκάει ο τζίτζικας οι δυο πρωταγωνιστές αποφασίζουν να πάνε μια βολτούλα για να δει το κορίτσι θάλασσα. Τι φοράμε όλοι μας τον Ιούνιο; Αν οι απαντήσεις που δώσατε ήταν «μαγιό», «ένα t-shirt» ή «τίποτα» τότε έχετε χάσει επεισόδια. Γιατί στο «Τατουάζ» αν δεν βάλεις το μάλλινό σου, καλοκαίρι δεν νιώθεις…

Και στο Λονδίνο Ελλάδα

Βρισκόμαστε σε νοσοκομείο στο Λονδίνο. Το πρώτο νοσοκομείο παγκοσμίως το οποίο έχει 3 άτομα (γιατροί και οι τρεις, ασθενείς αγνοούνται). Ας πάει και το παλιάμπελο, όμως λες. Μπορεί να σφύζουν από υγεία στο Λονδίνο. Κοιτάς όμως λίγο πιο προσεχτικά κάτω δεξιά και τι να δεις; Να η πατρίδα! Και στο Λονδίνο βρε ελληνικό πυροσβεστήρα έχουν. Με ελληνική μάρκα, ελληνικά γράμματα, έτοιμο να σηκωθεί και να χορέψει συρτάκι. Οι ελληνικές εξαγωγές κάνουν θραύση…

menshouse.gr