Καφέ της Χαράς: Την "Ελεονώρα" που ερωτεύτηκε τον "Διονυσάκη" την θυμάστε; Σήμερα έχει "εξαφανιστεί!

Που βρίσκεται σήμερα;

Καφέ της Χαράς: Την

Την "Ελεονώρα" που ερωτεύτηκε τον "Διονυσάκη" στο "Καφέ της Χαράς" την θυμάστε; Σήμερα, η δασκάλα του χωριού έχει "εξαφανιστεί".

Την "Ελεονώρα" την γνωρίσαμε μετά το επεισόδιο που η "Αγλαϊα" τρελάθηκε και την έβαλαν στο ψυχιατρείο και η ζωή της είχε πολλά κρυμμένα μυστικά.

Καφέ της Χαράς: Το τέλος της σειράς είχε μήνυμα που συγκινεί! Δεν το πρόσεξε κανείς και η αποκάλυψη γίνεται τώρα!

Η Αναστασία Νίκου, η δασκάλα του χωριού στον 3ο κύκλο, λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια σε βαθμό… κακουργήματος και στο τέλος του σήριαλ ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Σήμερα, η ηθοποιός έχει "εξαφανιστεί" καθώς δεν την έχουμε δει σε καμία τηλεοπτική σειρά, ενώ όπως φαίνεται και σε παράσταση. Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται ούτε στα νέα επεισόδια του "Καφέ της Χαράς".

Καφέ της Χαράς Ελεονώρα

Ο «Πουλόπουλος» από το Καφέ της Χαράς σε μάχη με τον καρκίνο! «Έκανε μετάσταση....»

Ο «Πουλόπουλος» από το Καφέ της Χαράς είναι σε μάχη με τον καρκίνο! «Έκανε μετάσταση....» αποκαλύπτει και συγκλονίζει!

Τι έχει συμβεί; Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως θα επιστρέψει ως Πουλόπουλος στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς, ενώ παράλληλα αποκάλυψε μια μάχη με τον καρκίνο την οποία έδωσε και δίνει ακόμα, λόγου του φόβου επιστροφής της ασθένειας....

«Επιστρέφω ως Πουλόπουλος στο Καφέ της Χαράς. Το κάνουμε ξανά με μεγάλη χαρά. Όταν με πήρε ο Χάρης Ρώμας και μου το είπε, νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Είναι σαν να πήγαμε ξανά στα σπίτια μας.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύσκολα. Τα περάσαμε. Πέρασα δύο καρκίνους. Έναν στο παχύ έντερο και μια μετάσταση στον πνεύμονα. Το 2009-2010 έγινε αυτό. Και έπαιζα με απώλεια μιας αίσθησης λόγω των χημειοθεραπειών. Δεν κρύβονται αυτά. Ο κόσμος πρέπει να είναι δυνατός, να παλεύει και να προχωράει με αγάπη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Δείτε το σχετικό βίντεο:

"Καφέ της Χαράς": Κουκλάρα η γυναίκα του "Λευτέρη Πουλόπουλου"! Είναι γνωστή σκηνοθέτης...

Κουκλάρα η γυναίκα του "Λευτέρη Πουλόπουλου" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Καφέ της Χαράς"! Είναι γνωστή σκηνοθέτης...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η αγαπημένη του σκηνοθέτις Δέσποινα Μαραγκουδάκη πριν από 3 χρόνια.

Ο γάμος και η μίνι δεξίωση που ακολούθησε έγιναν στην ταράτσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με φόντο την Ακρόπολη!

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το ζευγάρι ήθελε έναν αντισυμβατικό γάμο και έτσι η νύφη με τις επτά παράνυφους της μπήκαν στο μετρό, κέρασαν τσικουδιές και τραγουδούσαν το «Σήμερα γάμος γίνεται», ώσπου έφθασαν κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης που τους περίμενε ο γαμπρός με όλους τους καλεσμένους.
Το ζευγάρι ήταν χαλαρό και χαμογελαστό και μετά το γάμο ακολούθησε μεγάλο γλέντι με ποτά, λαχταριστά φαγητά και το παραδοσιακό γαμοπίλαφο.

"Καφέ της Χαράς" - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά!