Χάρης Ρώμας: Είδαμε την ηλικία του και μείναμε «κόκκαλο»! Δεν του φαίνεται καθόλου!

Μπράβο στον Χάρη...

Χάρης Ρώμας: Είδαμε την ηλικία του και μείναμε «κόκκαλο»! Δεν του φαίνεται καθόλου!

Είδαμε την ηλικία του Χάρη Ρώμα και μείναμε «κόκκαλο»! Δεν του φαίνεται καθόλου πόσο είναι! Αντέχετε να μάθετε;

Ο Χάρης Ρώμας είναι Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και στιχουργός.

Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του. Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, με την οποία και εξελέγη.Έχει οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων. Ο ίδιος, είναι 59 ετών!

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Ο Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στην τρομερή αποκάλυψη τού! «Είναι το παιδί μου...»!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων προέβη σε μία τρομερή αποκάλυψη για το "παιδί" του.

Χάρης Ρώμας: Απίστευτη εξομολόγηση! «Ας αυτοκτονήσω, ας βάλω μια πέτρα στο λαιμό και να πάω να πέσω»! (Βίντεο)

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1 «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε το ρόλο της «Βάλιας».

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ενώ συμπλήρωσε «Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου».