Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή την συνέντευξη δεν την θυμάται κανείς! Η εικόνα της είναι εντελώς διαφορετική! Παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε...

Εσείς αν την βλέπατε θα καταλαβαίνατε ποια είναι;

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή την συνέντευξη δεν την θυμάται κανείς! Η εικόνα της είναι εντελώς διαφορετική! Παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε...

Αυτή την συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια δεν την θυμάται κανείς. Η εικόνα της είναι εντελώς διαφορετική και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία και στα 19 της είχε κάνει την πρώτη εμφάνιση στο γυαλί της τηλεόρασης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, πριν ακόμη γίνει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Ελληνικής showbiz, είχε καστανά μαλλιά και δεν έμοιαζε με το "θηλυκό" που είναι σήμερα.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Άδοξο «τέλος» για το ζευγάρι! Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1;

Πριν περίπου 20 χρόνια εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» και είχε μιλήσει για τα πρώτα της βήματα σαν ηθοποιός, αλλά και το όνειρο της να σπουδάσει υποκριτική και κοινωνιολογία - ψυχολογία.

Η τότε Ζέτα Μακρυπούλια ήταν κοριτσάκι και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Δεν το γνώρισε κανείς μέχρι σήμερα, καθώς η παρουσιάστρια δεν το έχει αναφέρει.

Πριν γίνει ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα, η ζωή της είναι σχεδόν άγνωστη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πέταξε» τα μαύρα από πάνω της! Πού βρέθηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά «Αέρινες σιωπές» και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe Sex.

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά «Στο Παρά 5», όπου εκεί σιγά σιγά ανέβαινε τα σκαλιά της δημοσιότητας, μιας και το κοινό την λάτρεψε μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πνιγμένη» στην θλίψη της μέσα στο μαύρο φόρεμα της! Χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

«Πνιγμένη» στην θλίψη της η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στο μαύρο φόρεμα της και χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κηδεία της γιαγιάς της!

Η γνωστή παρουσιάστρια από εχθές θρηνεί, καθώς έχασε την αγαπημένη της γιαγιά από την οποία πήρε και το όνομα της, Αγορίτσα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια εχθές βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, στην Ποταμούλα για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς της.

Η κηδεία τελέστηκε στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας Αγρινίου. Στο πλευρό της ήταν φυσικά τα αδέρφια της και οι γονείς τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται καταρρακωμένη και είναι φυσιολογικό, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της γιαγιά

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία περπατάει έξω από την εκκλησία χωρίς όμως τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο ίδιος πιθανόν να μην κατάφερε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια κηδεία γιαγιά μαύρο φόρεμα χωρίς Μιχάλη Χατζηγιάννη