Σταμάτης Κωβαίος: Αποκάλυψη για την καταγωγή του παίκτη από το Master Chef! Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι είναι από...

Δεν το γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα!

Σταμάτης Κωβαίος: Αποκάλυψη για την καταγωγή του παίκτη από το Master Chef! Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι είναι από...

Αποκάλυψη για την καταγωγή του παίκτη από το Master Chef, Σταμάτη Κωβαίου! Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι είναι από...

Εσύ το γνώριζες;

Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής, για τον Σταμάτη ίσως η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ζαχίρ: Βίντεο ντοκουμέντο του πρώην παίκτη του Master Chef μέσα από το σκάφος! Δείτε το για πρώτη φορά!

Τον βοήθησαν να μπει στο MasterChef η οικογένειά του και η αφοσίωσή του στη μαγειρική καθώς η κουζίνα για εκείνον είναι έμπνευση, αδρεναλίνη, ελευθερία. Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος, αποφασιστικός και αστείος. Για τον Σταμάτη μέντορας σημαίνει έμπνευση, δημιουργία και εξέλιξη. Νιώθει υπερήφανος, που είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ανυπομονεί, με τη βοήθειά του, να φτάσουν πολύ ψηλά. Νιώθει απόλυτα έτοιμος για όλες τις αλλαγές και τα απρόβλεπτα, που θα συμβούν στο MasterChef και αν έφτιαχνε το πιάτο του έρωτα θα έκανε καβούρι Μπένεντικτ με καπνιστή πάπρικα. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ό,τι καλύτερο μαγειρικά μπορεί, θα δώσει όλη του την ενέργεια και θα βγάλει όλη του την εμπειρία για να δημιουργήσει. Πιστεύει πως με τη βοήθεια του μέντορα του, τα καλύτερα πιάτα θα τον φτάσουν στον τελικό.

Για να συνεχίσει μέσα στο MasterChef είχε δηλώσει ότι θα σκέφτεται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του. Αν περιέγραφε τον εαυτό μου με μαγειρικό τρόπο, σίγουρα θα ήταν μπάτης, το χτυπητήρι της μπριζόλας!

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του STAR είναι από την Σχοινούσα!

MasterChef: Θυμάστε τον Σταμάτη Κωβαίο; Ξεχάστε τον! Έγινε άλλος άνθρωπος και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Θυμάστε τον Σταμάτη Κωβαίο από το MasterChef; Ξεχάστε τον! Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε, αφού έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος!

Ο Σταμάτης Κωβαίος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, MasterChef.

Ο ίδιος μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά το ταλέντο του «ταξίδεψε» σε όλη την Ελλάδα και φυσικά οι 3 κριτές του το αναγνώρισαν.

Ο Σταμάτης είναι μια προσωπικότητα που δύσκολα ξεχνάει κανείς. Λίγο η κόκκινη μοϊκάνα που είχε μέσα στο παιχνίδι, λίγο τα μούσια του, σίγουρα τον έχεις καθαρά μέσα στο μυαλό σου.

Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν και έτσι άλλαξε και ο Σταμάτης. Αποφάσισε λοιπόν να μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο και ξύρισε μαλλιά και μούσια.

Δείτε την φωτογραφία και πείτε μας... θα τον αναγνωρίζατε;

MasteChef Σταμάτης Κωβαίος