Βάσω Λασκαράκη: Μάθαμε τι έχει σπουδάσει και μας «έπεσε» το σαγόνι! Δεν το είχε πει ποτέ και μόλις έγινε γνωστό!

Δεν πάει το μυαλό σας! Όντως τώρα;

Βάσω Λασκαράκη: Μάθαμε τι έχει σπουδάσει και μας «έπεσε» το σαγόνι! Δεν το είχε πει ποτέ και μόλις έγινε γνωστό!

Μάθαμε τι έχει σπουδάσει η Βάσω Λασκαράκη και μας «έπεσε» το σαγόνι! Δεν το είχε πει ποτέ και μόλις έγινε γνωστό... αντέχετε να μάθετε;

Για τις πρώτες δουλειές που έκανε όταν τελείωσε τη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά και στο πώς βοηθούσε τους γονείς της στη δουλειά τους, οι οποίοι διατηρούν συνεργείο καθαρισμού, μίλησε η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.

«Εκανα παιδικό θέατρο, πειραματικό και παράλληλα δούλευα ως σερβιτόρα» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή Joy και αναφερόμενη στην πρώτη περίοδο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην υποκριτική.

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε σε φωτογραφία τον γιο της! Που έχουν «ομοιότητα»;

Εκτός από αυτό, όμως, όπως αποκάλυψε είχε δουλέψει και στην γκαρνταρόμπα σε κέντρο όπου εμφανίζονταν οι Onirama.


Βάσω Λασκαράκη: «Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

«Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της Βάσως Λασκαράκη! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά ούτε από την Κρήτη, όπως θα μπορούσε λόγω του επωνύμου της! Αντέχετε να μάθατε;

Εμείς, ψάξαμε πολύ και βρήκαμε πληροφορίες για αυτήν, που δεν έχουν γραφτεί σε κανένα βιογραφικό! Πάμε λοιπόν να τις δούμε μια προς μια:

Τη σεζόν 2005-2006 συμμετείχε στη σειρά του MEGA, "Φιλοδοξίες", κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Το 2006, πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Αριάδνης στη σειρά "Έρωτας" του ΑΝΤ1 και τα κατάφερε. Το 2007, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του MEGA, "Ίχνη". Από το 2008 μέχρι το 2011 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Η Πολυκατοικία".

Βάσω Λασκαράκη: Έκοβε βόλτες σε εμπορικό με τον Σουλτάτο και είχε πάνω της 2.700 ευρώ! «Κάγκελο» όλοι...

Από το 2011 και για δυο σεζόν, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Κλεμμένα Όνειρα", από την οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης.

Από το 2014 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε ως Λυδία Χαμπέα στη σειρά του ALPHA, "Το σόι σου", σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση.

Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί ως Άννα Μακρίδη στη σειρά του ALPHA, "Έρωτας Μετά".

Μετά την αποφοίτηση της από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ξεκίνησε να παίζει με θεατρικές ομάδες, κάνοντας κυρίως παιδικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη της εμπορική δουλειά, έγινε τη σεζόν 2008-2009 με τη παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Θέατρο του Βορρά. Ακολούθησαν οι παραστάσεις "Το Άνθος του Κάκτου" στο Θέατρο Λαμπέτη (2009-2010) αλλά και "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" (καλοκαίρι 2010).

Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στη παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" στο Θέατρο Αποθήκη, ενώ τη σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στην παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, "Βαλ' τον υπουργό στη πρίζα" που ανέβηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131. Τελευταία της (μέχρι τώρα) θεατρική δουλειά , ήταν η παράσταση "Πριν το χάραμα" που παίχτηκε τη σεζόν 2014-2015 στο Θέατρο Βέμπο.

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε στη ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση, "Πέμπτη και 12" (2014).

Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Η Πολυκατοικία.[1] Παντρεύτηκαν στις 24 Οκτωβρίου 2013 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Ευαγγελία (γενν. 10 Νοεμβρίου 2013).

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση της δικηγόρου τους.

Στις αρχές του 2018, μια ερωτική σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο οδήγησε σε γάμο στις 29 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Βάσω (Βασιλική) Λασκαράκη (Θεσσαλονίκη, 19 Οκτωβρίου 1979) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.