Σοκ! Αυτή είναι η Βικτώρια Καρύδα! Θα τρίβετε τα μάτια σας με τις φωτογραφίες!

Η εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Σοκ! Αυτή είναι η Βικτώρια Καρύδα! Θα τρίβετε τα μάτια σας με τις φωτογραφίες!

Προκαλεί σοκ, αλλά αυτή είναι η Βικτώρια Καρύδα! Θα τρίβετε τα μάτια σας με τις φωτογραφίες που έχουμε στην διάθεσή μας!

Η καλλονή Βικτώρια, σε φωτογραφίες από το παρελθόν δεν μοιάζει καθόλου με το σήμερα. Η Βικτώρια Καρύδα, το 2006, περίπου είχε μια εικόνα εντελώς διαφορετική!

Το ίδιο αδύνατη αλλά με πιο κοντά μαλλιά και χαρακτηριστικά πολύ πιο λεπτά, η Βικτώρια Καρύδα είχε αφέλειες και τελείως αντίθετη εμφάνιση! Επειδή ωστόσο τα λόγια είναι περιττά, δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας:

Βικτώρια Καρύδα: Φεύγει από την Ελλάδα; Η ερώτηση για το "My style rocks" που έκανε την αποκάλυψη!

Βικτώρια Καρύδα παλιά
Βικτώρια Καρύδα φωτογραφίες

Βικτώρια Καρύδα: Ανατριχιάζουν «άγνωστες» φωτογραφίες της με τον Γιάννη Μακρή! Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα

Ανατριχιάζουν «άγνωστες» φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τον νεκρό, Γιάννη Μακρή που ήρθαν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.

Μια ασύλληπτη τραγωδία είχε «χτυπήσει» την οικογένεια της πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο σύζυγος της έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι τους στην Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα, παρόλο τον πόνο της, έπρεπε να φανεί δυνατή και να σταθεί ξανά στα πόδια της για χάρη των δυο παιδιών της. Μάλιστα, σε δηλώσεις της, είχε αποκαλύψει πως τα παιδιά της, πολλές φορές ζητούσαν τον μπαμπά τους.

Βικτώρια Καρύδα: «Ο θάνατος πήρε το αδερφάκι του»! Η συγκλονιστική φωτογραφία!

Στην δημοσιότητα, ήρθαν μερικές «άγνωστες» για πολλούς φωτογραφίες τους με τον Γιάννη Μακρή από βόλτα τους στην Γλυφάδα με τον γιο τους, πριν εκείνος πριν φύγει από την ζωή.

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής

Άγνωστες φωτογραφίες

Βικτώρια Καρύδα σύζυγος νεκρός

Βικτώρια Καρύδα: Η αλήθεια για το κορμί της! Μπορεί να έχει γυμνασμένα πόδια αλλά... Δείτε φωτογραφίες!

Η αλήθεια για το κορμί της Βικτώριας Καρύδα! Μπορεί να έχει γυμνασμένα πόδια αλλά... είναι μια πραγματική γυναίκα με τις ατέλειες της που όμως την κάνουν τέλεια! Δείτε φωτογραφίες!

Μαγνήτισε τα βλέμματα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μόλις εχθές που περπάτησε στο Ζάππειο για χάρη της επίδειξης της Kathy Heyndels!

Πιο ανανεωμένη, αδυνατισμένη και αισθησιακή από ποτέ δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Και για όσες γυναίκες πιστεύουν πως η γυναίκα πρέπει να μην έχει ατέλειες να δουν τις παρακάτω φωτογραφίες!

Στα στιγμιότυπα είναι ολοφάνερες κάποιες μικρές ατέλειες πάνω από τα γόνατά της ή κάποια σημάδια που έχει χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πανέμορφη! Με την αυτοπεποίθησή της κάνει τα απειροελάχιστα ψεγάδια της να μην υπάρχουν καν! Μπράβο της!

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη τώρα! Ο θάνατος που είχε τσακίσει την οικογένεια του άντρα της στο παρελθόν!

Βικτώρια Καρυδα επίδειξη