Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο με τους πυροβολισμούς που «πάγωσε» το χαμόγελό της! Ήταν μαζί και ο άντρας της!

Ένα περιστατικό από το παρελθόν που... έμπλεξε την παρουσιάστρια με την αστυνομία!

Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο με τους πυροβολισμούς που «πάγωσε» το χαμόγελό της! Ήταν μαζί και ο άντρας της!

Στη δημοσιότητα το βίντεο με τους πυροβολισμούς που "πάγωσε" το χαμόγελο της Ελένης Μενεγάκη! Ήταν μαζί και ο άντρας της!

Προανάκριση για άσκοπους πυροβολισμούς στην Κρήτη διατάχθηκε με αφορμή βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια του ALPHA στο Twitter από τις πασχαλινές διακοπές της το 2018!

Στο βίντεο απεικονίζεται η κ. Μενεγάκη μαζί με το σύζυγό της να ακούνε μαντινάδες από Κρητικούς οργανοπαίχτες. Κατά τη διάρκεια των τραγουδιών ακούγονται κάποια στιγμή πυροβολισμοί. Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να αιφνιδιάζεται στο άκουσμα των πυροβολισμών, καθώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Το υλικό έφτασε την Τρίτη του Πάσχα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Λαγουδάκη, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια έρευνας για να βρεθούν τα άτομα που προχώρησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς (στο βίντεο δεν φαίνονται ποιοι πυροβόλησαν).

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο - «Αν βγάλω την βέρα μου, πρέπει να βγάλω και...»!

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου θα καλέσουν πιθανότατα την Ελένη Μενεγάκη να καταθέσει ως μάρτυρας. Στόχος είναι να βρεθεί αρχικά ο τόπος όπου γινόταν το γλέντι και κατόπιν να εντοπιστούν τα άτομα που πυροβόλησαν στον αέρα.

Δείτε το ντοκουμέντο:

Πηγή:www.huffingtonpost.gr

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

Δύσκολες ώρες τόσο για τον άντρα της Ελένης Μενεγάκη όσο και για την ίδια! Καταρρακωμένος ψυχολογικά είναι ο Μάκης Παντζόπουλος σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι! Τι πραγματικά συμβαίνει;

Μόλις πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα μέσα από συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό πως η ξενοδοχειακή μονάδα του ζευγαριού στα Άχλα της Άνδρου υπέστη ανείπωτες καταστροφές όταν ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

Το ξενοδοχείο που με τόσο κόπο έκτισαν αυτά τα χρόνια, καθώς πριν από λίγο καιρό το είχαν ανακαινίσει και το είχαν κάνει υπέροχο, πλέον έχει μόνο πολύ λάσπη.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή της γι αυτό και ήταν συγκλονισμένη.

Για να παραμείνω στο θέμα μου, όμως λοιπόν, αφού ήρθαν τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα από την καταστροφή στα χέρια μου εχθές κίνησα γη και ουρανό για να μάθω ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους, ένας πολύ κοντινός άνθρωπος αλλά και κάτοικοι της Άνδρου που γνωρίζουν και είδαν αυτές τις ημέρες τον Ματέο μου μετέφεραν πως η ψυχολογία του δεν είναι καθόλου καλά!

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

Συνειδητοποίησε απόλυτα από την πρώτη στιγμή την έκταση της καταστροφής αυτής και οι κινήσεις του είναι πολύ προσεκτικές και μετρημένες. Προφανώς γνωρίζει τόσο ο ίδιο όσο και η Ελένη Μενεγάκη ότι η ζημιά δεν θα αποκατασταθεί πλήρως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και πως θέλει πολύ δουλειά αλλά είναι διατεθειμένοι να ξαναφτιάξουν από την αρχή το δεύτερο αυτό σπίτι τους!

Όσο για την παρουσιάστρια, αυτό που μου μετέφεραν είναι πως ούτε η ίδια είναι καλά και ειδικά αντικρίζοντας την καταστροφή αυτή λύγισε...