Βασίλης Σπανούλης: Παντρεύτηκε την Χοψονίδου και κοίταγαν όλοι στο λαιμό του! Ήταν μαύρο και έκανε την διαφορά...

Δεν παίζει να το έβαλε αυτό!

Βασίλης Σπανούλης: Παντρεύτηκε την Χοψονίδου και κοίταγαν όλοι στο λαιμό του! Ήταν μαύρο και έκανε την διαφορά...

Ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκε την Χοψονίδου και κοίταγαν όλοι στο λαιμό του! Ένα πράγμα ήταν μαύρο και έκανε την διαφορά, έχουμε φωτογραφία!

Στις 24 Ιουνίου του 2011 ο Βασίλης και η Ολυμπία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Η τελετή ήταν σεμνή και χωρίς υπερβολές, ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της γεμάτο λεπτομέρειες από δαντέλα! Δίπλα της, στεκόταν ο Βασίλης χαμογελαστός και συγκινημένος με το μαύρο κοστούμι του. Ωστόσο, ένα πράγμα στο λαιμό του, έκανε την διαφορά! Ο Βασίλης Σπανούλης, παντρεύτηκε την Ολυμπία Χοψονίδου φορώντας όχι την κλασική γραβάτα του... γαμπρού αλλά παπιγιόν!

Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό το δαχτυλίδι της δεν έχει όμοιο! Είναι χρυσό και χαραγμένο!

Όλοι κοίταγαν το λαιμό του και αυτό το αξεσουάρ έκανε την διαφορά! Αν παντρεύεστε κι εσείς, για εμάς είναι το απόλυτο must! Ιδού λοιπόν:

Βασίλης Σπανούλης Χοψονίδου γάμος

Βασίλης Σπανούλης: Τα ονόματα από τις κόρες του με την Χοψονίδου, δεν είναι τυχαία! Τα διάλεξε η Ολυμπία γιατί...

Κι όμως τα ονόματα από τις κόρες του Σπανούλη με την Χοψονίδου, δεν είναι τυχαία! Τα διάλεξε η Ολυμπία γιατί... δεν πάει το μυαλό σας!

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στις 24 Ιουνίου του 2011 ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Το 2012 το ζευγάρι φέρνει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του. Το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και θα πάρει το όνομα, Δημήτρης.

Οικογένεια Σπανούλη: Η αποκάλυψη στο Instagram για το φύλο του μωρού!

Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί τους είναι κορίτσι, την Αιμιλία! To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του, το οποίο είναι το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, την Αναστασία! Και οι δύο κόρες τους, έχουν ονόματα που ξεκινούν από Α! Μάλιστα η Χοψονίδου μπορεί να τα διάλεξε για να έχουν μια κάποια ομοιομορφία... ωραία ιδέα πάντως!