Πανικός στο Buckingham! Η συνταρακτική αποκάλυψη της Diana μετά το διαζύγιο! Όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξομολόγηση!

Πανικός στο Buckingham! Η συνταρακτική αποκάλυψη της Diana μετά το διαζύγιο! Όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Σωστός πανικός έχει γίνει στο Buckingham με την συνταρακτική αποκάλυψη που έγινε! Την έκανε η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο και όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Ο γάμος της αγαπημένης λαίδης με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν μία σκέτη τραγωδία. Κανένας από τους δύο δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένο, γεγονός που οδήγησε μετά από χρόνια στο διαζύγιο των δύο. Λίγο πριν το διαζύγιο, έγινε γνωστό πως ο Κάρολος είχε απατήσει την Diana με την μέλλουσα σύζυγό του, Camilla.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Το σκάνδαλο ξέσπασε και το ζευγάρι χώρισε, με την Diana να παραχωρεί μία μακροσκελή συνέντευξη σχετικά με το τι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πριγκίπισσα έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως και η ίδια είχε απατήσει τον Κάρολο κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει πως διατηρούσε σχέση με το σωματοφύλακά της. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους.

Diana απιστία

Βούιξε το Buckingham! Η Camilla απατούσε τον Καρόλο και η Diana πήρε το αίμα της πίσω!

Βούιξε κανονικά ολόκληρο το Buckingham με τα νέα που κυκλοφόρησαν! Η Camilla απατούσε τον Κάρολο και η Diana πήρε επιτέλους το αίμα της πίσω!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ο Κάρολος να άφησε την Diana για την Camilla. Οι δυο γυναίκες δεν κατάφεραν ποτέ να συγκριθούν ούτε στην ομορφιά αλλά ούτε και στην αγάπη του κόσμου, με την Diana να παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο εκλεκτές γυναίκες στην καρδιά όλων των Βρετανών και όχι μόνο.

Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε "παγίδα" στη Diana και την ντρόπιασε!

Μία πληροφορία που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήρθε για να ταρακουνήσει το παλάτι. Αμέσως μετά το τέλος του γάμου του με την Diana, ο Κάρολος ξαναέφτιαξε τη ζωή του με την Camilla, μία γυναίκα που αυτή τη φορά ήταν αποδεκτή από την Ελισάβετ. Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση του ζευγαριού.

Η Camilla πριν τα φτιάξει με τον Κάρολο, ήταν παντρεμένη με τον Αndrew Parker-Bowles. Ο γάμος τους ωστόσο ήταν τοξικός μιας και ο Parker- Bowles απατούσε συνεχώς την Camilla. Εκείνη προκειμένου να πάρει εκδίκηση ξεκίνησε να βλέπει άλλους άνδρες, ανάμεσά του και ο μετέπειτα σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος. Όταν ο Αndrew Parker-Bowles έμαθε για τη σχέση της με τον απόγονο του θρόνου, ξεκίνησε να βγαίνει με την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Η Άννα γρήγορα κατάλαβε το σκάνδαλο στο οποίο είχε μπλεχτεί το όνομα της και έτσι προκειμένου να γλιτώσει την ντροπή αλλά και για να μην πληγωθεί, έληξε τη σχέση της με τον Andrew και αποφάσισε να μιλήσει στον Κάρολο. Έτσι του εξήγησε πως η Camilla δεν είχε τελειώσει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και τον αποτελείωσε με μία ατάκα που είχε πει η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο: «Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις».

Η αποκάλυψη αυτή δε φαίνεται να πτόησε τον Κάρολο ο οποίος λίγο αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Camilla.